Walk and talk terapi

Walk and talk

Gå terapi er det danske ord for walk and talk – og handler kort sagt om at gå og tale sammen

 

Hvad er walk and talk?

Walk and talk er en terapeutisk samtale med mig. Hvor samtalerummet er flyttet ud i naturen. Walk-and-talk kaldes også meget naturligt for gå terapi. Det er en mere uformel samtale form. Vi har ikke den direkte øjenkontakt og tankerne kan få lov at vandre, samtidig med at benene gør det.

Walk & talk går i al sin enkelhed ud på at gå og tale samtidig. Det er en mere uformel samtaleform. Og stiller ingen krav, ud over at du har lyst til at bevæge dig samtidig med, du bliver klogere på dig selv. Bevægelsen gør at der sker mange ting undervejs.

Kreativiteten øges med op til 60 % viser studier om walk-and-walk ved Stanford Universitet. Det vil med andre ord sige, du får adgang til langt flere gode ideer omkring dit liv, og det du har behov for hjælp til. Jeg er din sparringspartner undervejs og kommer med input, spørgsmål og forslag til handlemuligheder.

Rammen for walk-and-talk hos Heartishome

Vi kan gå alle mulige steder. I byhaven Christiansgave. Eshøj Plantage. Vilsbøl Plantage. Ved Vesterhavet eller hvor vi syntes.

Vi går 1-2 timer sammen. Mens vi taler om det, du er optaget af og har brug for hjælp til at blive klogere på.

Praktisk: Tøj efter vejret. Praktisk fodtøj. Evt. paraply. Jeg medbringer lommeletter og siddeunderlag, hvis vi har brug for at sidde et øjeblik.

Intro pris 400 kroner pr. time

Min anbefaling er, at vi mødes minimum 3 gange for at få en vedvarende effekt af det, der arbejdes med og få nye tankemønstre implementeret i hverdagen

Hvem er walk & talk for?

Alle kan have glæde af gå terapi – uanset funktionsniveau. Det handler ikke om at gå langt – blot om at være i bevægelse samtidig med at samtalen finder sted.

Hvad kan du bruge walk and talk til?

Du kan bruge walk-and-talk på samme måde som en almindelig samtale, der foregår inden døre hos Heartishome.

Hvad med tavshedspligten? Kan andre høre, hvad vi taler om? Hvad hvis vi møder nogle, du kender?

Så holder vi pause et øjeblik og genoptage samtalen efterfølgende. Jeg sørger for, vi kommer videre.

 

Kontakt for mere info om walk & talk

Ring og hør nærmere på 61695406. Indtal gerne besked på min telefonsvarer med telefonnummer og oplysning om, hvornår jeg bedst træffer dig. Hvis jeg er optaget, når du ringer.

 

Kærlig hilsen

Iben Kronborg

Følg mig på facebook Heartishome

Instagram Heart_ishome