Udtalelser fra klienter vedr. Tankefeltterapi

”Jeg har fået mere ud af 5 TFT behandlinger hos Iben end de 7 år, jeg gik hos psykolog”. M.

”Det der hokus pokus, du bruger, jeg ved ikke, hvad det hedder, men det hjælper altså”. E.S.

”Jeg føler en utrolig lethed indeni, i forhold til da jeg kom.” ”Det er svært at sige, hvad det lige er der er sket, men noget er der sket”. V.

” Er det ikke mærkeligt, jeg har ikke haft brug for Truxal, siden du ”bankede” på mig, og jeg sover godt om natten nu”. A.

”Underligt, jeg vidste ikke, den gamle oplevelse fyldte så meget i mit liv, jeg troede jeg var kommet over det”. N.

“Wauw, det har jeg godt nok ikke oplevet før, sikke en rejse – nu kan jeg se at den sorg fylder meget mere, end jeg har erkendt” H.

 

Udtalelser fra klienter vedr. NADA-øreakupunktur

I klinikken har jeg behandlet mennesker med koncentrationsbesvær. Bl.a. en klient som i en årrække ikke kunne koncentrere sig om at læse en bog – efter 5 NADA behandlinger udtrykte hun med stor glæde og forundring ”jeg kan læse en bog, uden at læse det samme igen og igen, og jeg kan huske, hvad jeg læser”. S.

Jeg har behandlet en klient med hovedpine/migræne, som udtrykker ”det er en helt anden måde, jeg har det indeni hovedet nu, end da jeg kom. Som om den trykkende hætte, jeg havde inden, er forsvundet” M.

Jeg har haft flere klienter med stress og søvnbesvær, som efter flere NADA behandlinger udtrykker. ”Jeg sover meget bedre. Og jeg har ikke den der uro og følelse af stress indeni”.

Jeg har haft en klient, som anvendte NADA op til eksamen ift. præstationsangst. Hun udtrykte efterfølgende ”Det var helt vildt, jeg plejer at gå i stå, klappen går ned og jeg får ikke sagt det, jeg ved. Denne gang var jeg helt rolig og fortalte bare løs, om det jeg blev spurgt om”. Hun hævede sin karakter til 10. S.

En klient siger efter bare én behandling ”Fedt, jeg har lige fået en klar forretningsplan, mens jeg havde nålene i” H.

Efter brug af kugleplastre på barn, med indre uro og koncentrationsbesvær – udtaler moderen. “NADA er fedt, min datter laver lektier og fløjter❤️” M.

En klient udtrykker “Hold da op, det fjernede da lige al stress”M.

“Vildt som det virker på alle de bekymringstanker, jeg havde inden jeg fik nålene i” I.

Som du kan læse, så er det meget forskelligt, hvad NADA kan gøre for den enkelte. Og jeg er ret sikker på, det også kan hjælpe dig.

 

Udtalelser fra klienter efter Healing

Min oplevelse med healing

Inden min første behandling havde jeg ikke stort kendskab til healing. Jeg har hørt det omtalt, men jeg havde ingen forventninger eller nogen forståelse af hvad det som sådan vil indebære. Jeg håber på at det vil hjælpe med at finde noget ro, og jeg bedre vil kunne forstå hvad det lige præcis er jeg for nogle følelser og behov jeg har indvendigt som jeg ikke alene kan blive klog på.

Selve healing forløb sig for mig således. Jeg lå på en briks i et lille, lyst værelse med vinduer hele vejen rundt. Grøn natur omfavnede rummet og jeg kunne høre hverdagens livlige puslen udenfor.

Iben forklarede kort, at hun vil sende energi gennem min krop ved at holde på forskellige punkter. Mens jeg lå på briksen holdt Iben på min mave og her tænkte jeg over, hvor anspændt jeg var og prøvede at trække vejret dybt, så jeg kunne slappe af. Jeg lå der med lukkede øjne og prøvede at tage hele situationen til mig på den bedste måde. Jeg begyndte at se røgskyer af farver komme ind over mine øjenlåg som jeg lå der. Især en lilla tung farve, som langsomt blev overskygget af rød. Få minutter inde i behandlingen føles min krop helt tung og afslappet. Da Iben lagde sine hænder på mit hoved begyndte jeg at se lyse blå og grønne røgskyer og flere dyre-silhuetter gemte sig i strømmen af skyer. Jeg tænkte på, hvad mon det var for nogle energier Iben sendte. Jeg kunne mærke en energi af styrke og anerkendelse af mig selv, mens jeg lå der. Ved mine fødder føles berøringen helt varm, da mine fødder var iskolde. Det føles mest af alt som at min krop ikke havde forbindelse til mine fødder, men det blev der langsomt skabt. Jeg mærkede et sæt i mine fødder undervejs. Jeg blev liggende på briksen for at slappe af efter healing, og jeg kunne mærke da jeg lå der for mig selv, at jeg var lettere i kroppen – hele min krop havde det bedre.

Iben fortalte derefter om hvad hun mærke af energier fra min krop, hvilket jeg fandt virkelig spændende. Hun gav mig nogle gode råd eksempelvis om, hvad jeg kunne gøre for at styrke min jordforbindelse, som ikke var så stærk.

Efter behandlingen har jeg kunnet mærke, at jeg har fået et frisk pust af selvtillid. Jeg finder nemmere de positive sider af livet og mig selv.

Jeg har tænkt en del over den feedback, jeg fik efter min healing – de ting som Iben kunne mærke fyldte i krop og sind – og jeg har allerede prøvet at implementere det.

Kærlig hilsen Katrine 🌙

“Jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg skal sige, udover at jeg har fået tosse meget energi og sover godt om natten, men ikke i så mange timer som jeg før har gjort…men føler mig veludhvilet og frisk, selvom jeg sover meget mindre”. K.
 

Udtalelser fra klienter efter Samtale

“Hold da op er det bare det, jeg skal? Du er godt nok hurtigt til at finde ind til kernen af problemet. Ja, så er livet jo næsten nemt”. L

“Tak for hjælpen, det er virkelig dejligt at have en at tale med, som forstår og kan hjælpe, når man ikke ved, hvem man ellers skal dele sine tanker med”. B