Udtalelser fra klienter

Nedenfor har jeg samlet en masse dejlige udtalelser fra klienter. Det varme mit hjerte, så meget at høre hvordan behandlinger og samtaler har hjulpet den enkelte.

Du er meget velkommen til at skrive eller fortælle mig, hvordan du har det efter behandling hos Heartishome. Og meget gerne hvordan din oplevelse af behandlingen har været.

På den måde kan jeg blive endnu bedre til mit job. Desuden kan det være vigtig information for andre, som overvejer en behandling.

Tusind tak for hjælpen. Dine ord betyder meget mere, end du tror.

Du kan sende feedback til kontakt@heartishome.dk

Udtalelser fra klienter efter walk & talk

Hej Iben. Vil lige give dig en lille opfølgning på mig😊 Først tusind tak for sidst. Tak for at du lyttede til mine mange tanker og uro, for din måde at fange det jeg siger og levere det tilbage i en form, hvor det er tilføjet accept, kærlighed og compassion ♥️

Og tak for din ærlighed i den besked du sendte efterfølgende. Der ramte du plet i noget jeg egentlig godt selv vidste, men ikke rigtigt havde fået set i øjnene: at jeg ikke var rigtig glad. At du så det og satte ord på, har sat gang i en vigtig proces i mig. Døgnet derefter havde jeg ret meget hjertebanken, tusinde tanker, mareridt om ild og vågnede med voldsom hovedpine.

Og siden er det bare gået den rigtige vej. Har en helt anden ro i mig igen. Den uro der var, er væk og jeg føler mig på ny forbundet med min egen kerne, hvor der er en stor tro på mig og mine evner. Jeg ved nu, at jeg er det rette sted (for nu) – har ikke læst stillingsopslag siden – og har tiltro til, at livet viser mig vejen♥️ Lyssprog lyder rigtig spændende, og det skal jeg klart prøve en gang😃

  • Kvinde 43 år

“Walk and talk med Iben er mit åndehul i en travl hverdag med mange tanker og følelser. Vi har nu mødtes tre gange til walk and talk, og jeg glæder mig til næste gang.
Terapiformen fungerer godt for mig, da jeg kan slappe mere af, når vi går sammen udenfor. Det er som om, at samtalen er lidt mere levende og uformel, og det er dejligt med den friske luft og bevægelse.
På vores gåture er Iben en god sparringspartner. Der er plads til, at samtalen kan udvikle sig intuitivt og Ibens input, spørgsmål og forslag gør, at jeg tager fra vores møder med nye perspektiver på min egen situation.

– Kvinde, 33 år”

Udtalelser fra klienter efter healing med lyssprog

“Jeg ved ikke hvad det betød det Iben fortalte på lyssprog, det var som om hun ikke sagde noget, men gav noget”.
“Jeg har intet prøvet, der gør indvirkning så hurtig som at lytte til lyssprog. I et meget hurtigt tempo er hele min krop i ro og mine tanker er stille”.
“At lytte til Ibens lyssprog er en meget behagelig oplevelse for mig, jeg føler mig velsignet”.
Tak for gaven smukke Iben❤️
Heidi

Fantastisk oplevelse med lyssprog. Det er svært at beskrive med ord, men jeg prøver. Det giver ro og det føles som om min sjæl danser og synger og leger, samtidig med, at det er som balsam, der smyger sig om mit indre. Bagefter er der en dejlig følelse af fred. TAK ❤😍🥰❤                        Kærlig hilsen en taknemlig kvinde

Kære @Iben Kronborg Tak for påskegave🐣

Når jeg lytter til lyssprog er det meget forskelligt hvad jeg oplever, nogle gange er det blot en nulstilling, en pause, andre gange kommer der billeder og ord til mig, men der er 3 ting jeg kan sige at opleve hver gang:

1. Det er nemt at være i nuet, der slukkes for logisk tænkning.

2. Jeg smiler

3. Jeg oplever følelsen af tillid og lethed. Tillid til at være med det der er. En form for lethed på alle planer. For tiden hører jeg samme lysfil flere gange, lige efter hinanden , det har stor effekt. ❤️H

Udtalelser fra klienter efter Heartishome Special

“…… det er en af de bedste oplevelser i mit liv. Jeg har simpelthen fået det så meget bedre efter min seneste behandling og min livskvalitet er blevet forbedret deraf. Jeg har det bedre med mig selv, og jeg kan mærke hvad jeg selv vil – det kunne jeg ikke før. Det var bare så god en behandling, af hjertet tak ✨❤️💛🥰”

“Hejsa😃
Og tusind tak for sidst❤️. Jeg brugte dagene i sidste uge til at “være med – og opdage det, som ligesom kom til mig”. Noget er helt klart forandret!

Det jeg oplever er, at min indre kerne er blevet meget mere stabil/har en større styrke og ligesom består af en mere samlet substans.. Det giver mig en forstærket ro/tillid til at jeg – og det jeg indeholder er værdifuldt.

Undervejs i din behandling fik jeg nye indsigter og dermed større forståelse for nogle mønstre i mit liv – det oplever jeg som meget givende og jeg har fået en fornyet klarhed over, hvad der aktuelt er meningsfuldt for mig at fokusere på.

Oplever også at mit indre legebarn er vækket til live igen – så det er lettere at lege/være kreativ med børnene.

Jeg ønskede at blive et mere givende og kærligt menneske, overfor både mig selv og andre. Dét fornemmer jeg klart, at jeg har flyttet mig henimod, og har nu et stærkt redskab til at flytte evt. hindringer fra maven til hjertet❤️

Så tusind tak, kan i den grad anbefale din Heartishome speciel, er i SÅ trygge og kærlige hænder hos dig ❤️❤️
Knus J”

Udtalelser fra klienter efter Tankefeltterapi

”Jeg har fået mere ud af 5 TFT behandlinger hos Iben end de 7 år, jeg gik hos psykolog”. M.

”Det der hokus pokus, du bruger, jeg ved ikke, hvad det hedder, men det hjælper altså”. E.S.

”Jeg føler en utrolig lethed indeni, i forhold til da jeg kom.” ”Det er svært at sige, hvad det lige er der er sket, men noget er der sket”. V.

” Er det ikke mærkeligt, jeg har ikke haft brug for Truxal, siden du ”bankede” på mig, og jeg sover godt om natten nu”. A.

”Underligt, jeg vidste ikke, den gamle oplevelse fyldte så meget i mit liv, jeg troede jeg var kommet over det”. N.

“Wauw, det har jeg godt nok ikke oplevet før, sikke en rejse – nu kan jeg se at den sorg fylder meget mere, end jeg har erkendt” H.

“Der skete en hel masse, også noget jeg ikke havde forventet. Jeg kommer helt sikkert igen” J.

 

Udtalelser fra klienter efter NADA-øreakupunktur

I klinikken har jeg behandlet mennesker med koncentrationsbesvær. Bl.a. en klient som i en årrække ikke kunne koncentrere sig om at læse en bog. Efter 5 NADA behandlinger udtrykte hun med stor glæde og forundring ”jeg kan læse en bog, uden at læse det samme igen og igen, og jeg kan huske, hvad jeg læser”. S.

Jeg har behandlet en klient med hovedpine/migræne, som udtrykker ”det er en helt anden måde, jeg har det indeni hovedet nu, end da jeg kom. Som om den trykkende hætte, jeg havde inden, er forsvundet” M.

Jeg har behandlet flere klienter med stress og søvnbesvær, som efter flere NADA behandlinger udtrykker. ”Jeg sover meget bedre. Og jeg har ikke den der uro og følelse af stress indeni”.

Jeg har haft en klient, som anvendte NADA op til eksamen ift. præstationsangst. Hun udtrykte efterfølgende ”Det var helt vildt, jeg plejer at gå i stå, klappen går ned og jeg får ikke sagt det, jeg ved. Denne gang var jeg helt rolig og fortalte bare løs, om det jeg blev spurgt om”. Hun hævede sin karakter til 10. S.

En klient siger efter bare én behandling ”Fedt, jeg har lige fået en klar forretningsplan, mens jeg havde nålene i” H.

Efter brug af kugleplastre på barn, med indre uro og koncentrationsbesvær – udtaler moderen. “NADA er fedt, min datter laver lektier og fløjter❤️” M.

En klient udtrykker “Hold da op, det fjernede da lige al stress” M.

“Vildt som det virker på alle de bekymringstanker, jeg havde inden jeg fik nålene i” I.

” Åh, jeg glæder mig så meget til at få nåle i. Det er bare det bedste. De giver sådan en ro og klarhed”. H.

Som du kan læse, så er det meget forskelligt, hvad NADA kan gøre for den enkelte. Jeg er ret sikker på, det også kan hjælpe dig.

Udtalelser fra klienter efter Healing

Min oplevelse med healing

“Inden min første behandling havde jeg ikke stort kendskab til healing. Jeg har hørt det omtalt, men jeg havde ingen forventninger eller nogen forståelse af hvad det som sådan vil indebære.

Jeg håber på at det vil hjælpe med at finde noget ro, og jeg bedre vil kunne forstå hvad det lige præcis er jeg for nogle følelser og behov jeg har indvendigt som jeg ikke alene kan blive klog på.

Selve healing forløb sig for mig således. Jeg lå på en briks i et lille, lyst værelse med vinduer hele vejen rundt. Grøn natur omfavnede rummet og jeg kunne høre hverdagens livlige puslen udenfor.

Iben forklarede kort, at hun vil sende energi gennem min krop ved at holde på forskellige punkter. Mens jeg lå på briksen holdt Iben på min mave og her tænkte jeg over, hvor anspændt jeg var og prøvede at trække vejret dybt, så jeg kunne slappe af.

Jeg lå der med lukkede øjne og prøvede at tage hele situationen til mig på den bedste måde.

Jeg begyndte at se røgskyer af farver komme ind over mine øjenlåg som jeg lå der. Især en lilla tung farve, som langsomt blev overskygget af rød. Få minutter inde i behandlingen føles min krop helt tung og afslappet.

Da Iben lagde sine hænder på mit hoved begyndte jeg at se lyse blå og grønne røgskyer og flere dyre-silhuetter gemte sig i strømmen af skyer. Jeg tænkte på, hvad mon det var for nogle energier Iben sendte.

Jeg kunne mærke en energi af styrke og anerkendelse af mig selv, mens jeg lå der.

Ved mine fødder føles berøringen helt varm, da mine fødder var iskolde. Det føles mest af alt som at min krop ikke havde forbindelse til mine fødder, men det blev der langsomt skabt. Jeg mærkede et sæt i mine fødder undervejs.

Jeg blev liggende på briksen for at slappe af efter healing, og jeg kunne mærke da jeg lå der for mig selv, at jeg var lettere i kroppen – hele min krop havde det bedre.

Iben fortalte derefter om hvad hun mærke af energier fra min krop, hvilket jeg fandt virkelig spændende. Hun gav mig nogle gode råd eksempelvis om, hvad jeg kunne gøre for at styrke min jordforbindelse, som ikke var så stærk.

Efter behandlingen har jeg kunnet mærke, at jeg har fået et frisk pust af selvtillid. Jeg finder nemmere de positive sider af livet og mig selv.

Jeg har tænkt en del over den feedback, jeg fik efter min healing – de ting som Iben kunne mærke fyldte i krop og sind – og jeg har allerede prøvet at implementere det.

Kærlig hilsen Katrine 🌙”

Klienter med søvnbesvær og bekymringstanker:

“Jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg skal sige, udover at jeg har fået tosse meget energi og sover godt om natten, men ikke i så mange timer som jeg før har gjort…men føler mig veludhvilet og frisk, selvom jeg sover meget mindre”. K.

“Jeg sover meget bedre, og ligger ikke vågen og spekulerer, som jeg plejer – det er virkelig vildt efter bare én behandling! Jeg føler mig lettere på mange måder. Tak 🙏. Knus J”

Udtalelser fra klienter efter samtale

“Hold da op er det bare det, jeg skal? Du er godt nok hurtigt til at finde ind til kernen af problemet. Ja, så er livet jo næsten nemt”. L

“Tak for hjælpen, det er virkelig dejligt at have en at tale med, som forstår og kan hjælpe, når man ikke ved, hvem man ellers skal dele sine tanker med”. B

” Det er rart at tale med en, som har tavshedspligt, så kan jeg sige lige det, jeg har behov for uden at høre om det i Brugsen i morgen” H.B

 

Mange tak til alle som har sendt deres feed back til mig. Det er jeg så utrolig glad for.

Du er også meget velkommen til at give din feed back på Facebook Heartishome