Tankefeltterapi, healing, NADA eller samtale?

Tankefeltterapi, healing, NADA eller samtale?

Der er frit valg på alle hylder, og du kan få en kombination af det hele.

Det finder vi ud af i fællesskab, medmindre du selv har en helt klar holdning til, hvad du har brug for.

Føler mig lige inspireret på denne regnvejrsdag til at fortælle lidt om, hvad du kan forvente ved en session hos Heartishome i Thisted…..

Ved enhver alternativ behandling hos Heartishome er du garanteret

Tid til relationsdannelse, tid til at skabe tryghed, tid til at åbne op, tid til at modtage den omsorg og hjælp jeg kan tilbyde. Som en af mine kære klienter siger, ”det er så dejligt at komme her. Det er som at komme hjem, du har altid god tid, og så bliver jeg rigtig ”puttet” på briksen med tæppe, som da jeg var barn”.

Og det er præcis sådan, jeg ønsker det skal være. At du som kommer her til behandling skal føle dig set, hørt og mødt på alle måder.

Mange kommer til Heartishome på grund af en eller anden form for stress, som kommer til udtryk som depression, angst, lavt selvværd, opgivenhed og meningsløshed ser jeg det som en af mine fornemmeste opgaver at skabe et ”helle”. Et frirum uden krav til dig med god tid og ro til, at vi sammen finder ud af, hvad der skal til, for at du kan få det godt igen. Måske endnu bedre end du nogensinde har haft det før.

Jeg er din guide – det er mig, som har overblikket over, hvad der skal ske. Det er dig, som har et ønsket om forandring, og jeg har redskaber som kan hjælpe dig.

Jeg har en mission om, at hjælpe dig til vedvarende resultater. Høj kvalitet i den enkelte session. Tid til at gå i dybden. Det ER, hvad du kan forvente af mig.

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål til de behandlinger jeg tilbyder eller ønsker at spørge om noget vedr. et individuelt forløb.

Kærligst Iben

Tlf. 61695406

Følg mig på Instagram Heart_ishome

Facebook heartishome

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *