Mulighedernes land - Heartishome

Sommerjob Kunstforeningen Det Ny Kastet

Sommerjob

Det Gamle Rådhus Thisted

Mulighedernes land – Heartishome.

Hvor går man hen, når man er søgende?

Jeg går med det, der føles sandt i hjertet. Nogle gange er det ad snirklede veje, nogle gange motorveje, biveje og omveje. En sjælden gang en blind vej. Altid kommer jeg det rette sted hen. Der er ingen veje, som er forkerte. Alle veje bærer læring i sig. Det er godt at vide. Nogle kan komme i tanke om at sige, at noget har været spildt. Sådan tænker jeg ikke. Jeg tænker altid, der er en mening med det, som sker i livet. Selvom noget kan være smertefuldt er det ganske lærerigt, og ofte oplevelser jeg ikke ville have været foruden, når jeg tænker det hele godt og grundigt igennem.

Jeg har kastet mig ud i noget ganske nyt. Jeg er blevet sommervært på Det gamle Rådhus i Thisted. Hvor Kunstforeningen Det Ny Kastet holder til.

Den oplevelse, som ligger foran mig denne gang har jeg taget tilløb til noget tid, og er ad forskellige veje blevet ledt til, hvor jeg står netop nu. Taknemlig og glad for at muligheden byder sig.  Jeg arbejder som nogle af jer måske ved mod et arbejdsliv fyldt af glæde, sjov og nydelse. Meget gerne i naturen, men også gerne indenfor og i æstetiske omgivelser. Lige i dag d. 1. juli 2021 startede jeg på mit sommerjob som sommervært I Kunstforeningen Det Ny Kastet. Det er en rolle og et job, jeg ikke tidligere har været i. Jeg glæder mig til at lære meget mere om kunst og kunstverdenen, møde nye spændende mennesker, såvel gæster som kunstnere og naturligvis nye kolleger og samarbejdspartnere. Jeg vil nyde de rolige og smukke omgivelser og glæde mig til at vise stedet frem og få mange snakke med mennesker fra nær og fjern.

En anden og dejlig oplevelse, som har fundet mig for ganske nylig er en skøn kvinde, som studerer Anvendt Filosofi og har fulgt mig på Heartishome noget tid.

Praksis-samarbejde med Anvendt filosofistuderende Aalborg Universitet.

Jeg fik denne dejlige mail fra min kontakt, som gerne vil være anonym lidt endnu:)

Jeg er i en lidt sen alder begyndt at læse Anvendt filosofi på Aalborg Universitet. Jeg specialiserer mig indenfor bæredygtighed, fordi verdens tilstand bekymrer mig, hvor både mennesker og natur lider. Stress, jag. En længsel efter “noget andet” og en manglende samhørighed med hinanden, vores omgivelser og os selv. Hvor effektivitet og økonomi får lov at fylde mere end sanselighed, nærvær og følelser…..

“I min uddannelse søger jeg et praksis-samarbejde, og er ret interesseret i dine tanker om naturterapi. Og jeg syntes det kunne være så utroligt spændende at få lov at lytte til dine tanker om mennesker og natur og stige ombord et stykke af vejen på din rejse i etablering af naturterapi”

Jeg blev både meget glad og overrasket over at blive kontaktet omkring dette praksis-samarbejde og viiiiildt glad for at være blevet “opdaget” som en der ved noget om naturterapi eller måske snarere være en, der selv praktiserer naturterapi og ønsker at videreformidle min glæde over effekten af naturen som terapeut. Jeg glæder mig for vildt til at være sparringspartner for en filosofistuderende……Sikke en gave og skønt at være flere, som brænder for samme emne. Vi har allerede planlagt de første ture ud i den smukke Nationalpark Thy.
Kærligste hilsener fra Iben og sommerlandet.