Sheltertur

Sheltertur ny måne energi april

Sheltertur

Sheltertur Baun Plantage

Ny måne energi kanaliseret i lyssprog

12. april 2021. Den indre ro som jeg oplever på mine shelterture kommer fint til udtryk også i denne måneds lyssfil. Prøv det……

I weekenden var det tid for endnu en magisk sheltertur. Med gode venner. Hygge om bålet, sove i shelter og ren væren. Det er magisk healende og helt fantastisk hvis du spørger mig. At se ind i flammerne – er mit tv, og jeg nyder det langt mere end alle skærme til sammen.

Om morgenen gik jeg en skøn tur til den nærliggende Skinnerup Kirke, som har en særlig plads i mit hjerte pga. en helt særlig altertavle, som oveni købet har navnet en “ny begyndelse”. Hvilket er så synkront med det, jeg står i lige i dette år 2021. Jeg mærker, der er så meget som falder på plads i mig og rundt om mig i dette år. Det er skønt, og jeg er så taknemlig.

På turen dukkede også en af mine sparringspartnere på shelterture op. Vi sad ved bålet og talte i timevis. Så godt og meget inspirerende. Det er min erfaring, at meget kan tales om rundt om bålet og på en gå tur. Også emner som ellers er lidt vanskelige. Bålet og naturen skaber en form for intimitet, som er helt særlig og ikke så krævende som den traditionelle samtale form, hvor man sidder overfor hinanden. Jeg tilbyder også gerne walk and talk til mine yngre klienter, fordi det syntes lettere at åbne op for det svære på den måde.

På sigt ønsker jeg i Heartishome at tilbyde shelterture til mine klienter. Og til udvikling af dette har jeg inviteret gode venner med interesse for natur og personlig udvikling til at være mine sparringspartner. Det tegner som et super godt supplement til de behandlinger, jeg allerede tilbyder i Heartishome.

Lyder det som noget for dig, kan du allerede nu kontakte mig for mere info om turene og deres indhold.

Indtal gerne besked på telefonsvareren med navn, og hvornår det passer dig bedst, jeg kontakter dig.

Kærlig hilsen

Iben Kronborg