500,- pr. time – se yderligere specifikationer nedenfor

En konsultation vil ofte være en kombination af både samtale og behandling.

Jeg sætter altid god tid af til hver enkelt samtale/behandling. Så du kan føle dig set, hørt og mødt. Ligeledes så der er god tid til at runde af og afslutte behandlingen. Og aftale eventuel ny tid.

Telefonsession 200,- pr. halve time.

Mentorforløb 450,- pr. time – vi snakker sammen ca. 1 x om ugen i begyndelsen. Sammen finder vi ud af passende intervaller mellem samtalerne. Mentorforløb er for dig, som gerne vil nå dybere ind i, hvad der skal til, for at du kan leve det liv, som du virkelig drømmer om. Og som er klar til at gå vejen og arbejde med dig selv. Samtalerne kan forgå fysisk i min klinik eller pr. telefon eller over skype – det er op til dig.

Tankefelt terapi 500,- pr. time. Denne behandling indeholder samtale – tapping – afrunding. Og introduktion til at bruge tapping punkterne selv.

NADA akupunktur 150,- pr gang – Denne behandling indeholder: Samtale. 45 minutter med nåle i. NADA-Te.

Rabat ved køb af flere NADA-behandlinger  500,-  for 6 behandlinger á 45 minutter inkl. samtale + NADA-te

Healing 500,- kr. pr. gang. Denne behandling indeholder samtale – healing og clairvoyante beskeder, som er kommet til mig under behandlingen. Varighed ca. 1 time.

Healing tilbud 3 gange 1200,- Denne behandling indeholder samme som ovenstående. Blot betales der samlet for 3 behandlinger. Kan deles med andre familiemedlemmer eller venner.

Terapiplan Alle klienter kan i samarbejde med mig få udarbejdet en terapiplan – hvoraf det fremgår, hvordan du kan gøre mere godt for dig selv, så din sundhed og velvære fremmes på flere måder.

Børn op til 12 år halv pris.

Kontakt mig hvis du har spørgsmål eller ønsker at spørge om noget vedr. et individuelt forløb.

Kærlig hilsen

Iben

61695406