En konsultation vil ofte være en kombination af både samtale og behandling.

Jeg sætter altid god tid af til hver enkelt samtale/behandling. Så du kan føle dig set, hørt og mødt. Ligeledes så der er god tid til at runde af og afslutte behandlingen. Og aftale eventuel ny tid.

Telefonsession 300,- pr. halve time.

Samtale 600,- pr. time

Mentorforløb 500,- pr. time – vi snakker sammen ca. 1 x om ugen i begyndelsen. Sammen finder vi ud af passende intervaller mellem samtalerne. Mentorforløb er for dig, som gerne vil nå dybere ind i, hvad der skal til, for at du kan leve det liv, som du virkelig drømmer om. Og som er klar til at gå vejen og arbejde med dig selv. Samtalerne kan forgå i min klinik eller pr. telefon eller over skype – det er op til dig.

Tankefelt terapi 750,– pr. time. Denne behandling indeholder samtale – tapping – afrunding. Og introduktion til at bruge tapping punkterne selv.

NADA akupunktur 300,– pr. gang – Denne behandling indeholder: kort samtale. 45 minutter med nåle i. NADA-Te. Jeg anbefaler, du får minimum 3-5 NADA behandlinger. Varighed ca. 1 time

NADA Vedligeholdelsesbehandlinger 200,- (når du har været i længere forløb og bare trænger til en enkelt behandling indimellem). 45 min.

NADA Behandling uden individuel samtale 150,- (evt. i gruppe). 45 min.

Healing 600,- kr. pr. gang. Denne behandling indeholder kort samtale – healing. Varighed ca. 1 time.

Terapiplan Alle klienter kan i samarbejde med mig få udarbejdet en terapiplan – hvoraf det fremgår, hvordan du kan gøre mere godt for dig selv, så din sundhed og velvære fremmes på flere måder.

Børn Jeg behandler også børn – som udgangspunkt skal den voksne, som henvender sig omkring barnet selv have minimum én behandling i klinikken, inden jeg behandler barnet – da barnet ofte er symptombærer af noget den voksne/forældre ikke har taget sig af i sig selv. Og det er ikke optimalt at symptombehandle på barnet, som typisk føler sig lidt “forkert”, og kan have modstand på behandling, fordi det egentlig er den voksne, som har “problemet”.

Ved en session hos Heartishome er du garanteret

Tid til relationsdannelse, tid til at skabe tryghed, tid til at åbne op, tid til at modtage den omsorg og hjælp jeg kan tilbyde. Som en af mine kære klienter siger, ”det er så dejligt at komme her. Det er som at komme hjem, du har altid god tid, og så bliver jeg rigtig ”puttet” på briksen med tæppe, som da jeg var barn”.

Og det er præcis sådan, jeg ønsker det skal være. At du som kommer her til behandling skal føle dig set, hørt og mødt på alle måder. Og da mange i forvejen er her på grund af en eller anden form som stress, som kommer til udtryk som depression, angst, lavt selvværd, opgivenhed og meningsløshed ser jeg det som en af mine fornemmeste opgaver at skabe et ”helle” uden krav til dig med tid og ro til, at vi sammen finder ud af, hvad der skal til for at du kan få det godt igen og endnu bedre end du nogensinde har haft det før. Jeg er din guide – det er mig, som har overblikket over hvad der skal ske – det er dig, som har et ønsket om forandring, og jeg ved, hvordan du kan komme i mål.

Jeg har en mission om, at hjælpe dig til vedvarende resultater. Høj kvalitet i den enkelte session. Tid til at gå i dybden. Det ER, hvad du kan forvente af mig.

Kontakt mig hvis du har spørgsmål eller ønsker at spørge om noget vedr. et individuelt forløb.

Kærligst Iben

Tlf. 61695406