Priser

Oftest vil et besøg hos Heartishome inkludere både samtale og behandling. Læs mere om de enkelte behandlinger.

Jeg sætter god tid af til hver enkelt samtale/behandling. Så vi kan lære hinanden at kende. Runde af og afslutte behandlingen. Og eventuelt aftale ny tid.

Nyt!

Walk and talk

600,- kroner pr. time.

Min anbefaling er, at vi mødes minimum 3 gange, for at du kan få en vedvarende effekt af det, der arbejdes med og få nye tankemønstre implementeret i hverdagen.

Samtale 600,- pr. time.

Telefonsession 300,- pr. halve time.

Tankefeltterapi 750,– pr. time. Denne behandling indeholder samtale – tapping – afrunding. Og introduktion til at bruge tapping punkterne selv.

NADA øreakupunktur 300,– pr. gang – Denne behandling indeholder: kort samtale. 45 minutter med nåle i. NADA-Te. Jeg anbefaler, du får minimum 3-5 NADA behandlinger. Varighed ca. 1 time.

NADA Vedligeholdelsesbehandlinger 200,- (når du har været i længere forløb og bare trænger til en enkelt behandling indimellem). 45 min.

Healing 600,- kr. pr. gang. Denne behandling indeholder kort samtale – healing. Varighed ca. 1 time.

Terapiplan Alle klienter kan i samarbejde med mig få udarbejdet en terapiplan – hvoraf det fremgår, hvordan du kan gøre mere godt for dig selv, så din sundhed og velvære fremmes på flere måder.

Børn Jeg behandler også børn – som udgangspunkt skal den voksne, som henvender sig omkring barnet selv have minimum én behandling i klinikken, inden jeg behandler barnet – da barnet ofte er symptombærer af noget den voksne/forældre ikke har taget sig af i sig selv. Og det er ikke optimalt at symptombehandle på barnet, som typisk føler sig lidt “forkert”, og kan have modstand på behandling, fordi det egentlig er den voksne, som har “problemet”.

Ved en session hos Heartishome er du garanteret:

Tid til relationsdannelse.

Tid til at skabe tryghed.

Tid til at åbne op.

100 % diskretion og overholdelse af tavshedspligt.

 

Som en af mine kære klienter siger, ”det er så dejligt at komme her. Det er som at komme hjem, du har altid god tid, og så bliver jeg rigtig ”puttet” på briksen med tæppe, som da jeg var barn”.

Og det er præcis mit mål, du føler dig tryg, set, hørt og mødt på alle måder.

Mange kommer med eller anden form som stress, som kommer til udtryk som depression, angst, lavt selvværd, opgivenhed og meningsløshed. Derfor ser jeg det som en af mine fornemmeste opgaver at skabe et ”helle” uden krav til dig med god tid og ro.

 

Jeg har en mission om, at hjælpe dig til vedvarende resultater. Høj kvalitet i den enkelte session. Tid til at gå i dybden.

Jeg er meget fleksibel, og kan lave et individuelt forløb fuldstændig tilpasset dig. Både med hensyn til tider, betaling, hyppighed osv.

Kontakt mig hvis du har spørgsmål eller ønsker at spørge om noget vedr. et individuelt forløb.

Jeg har naturligvis tavshedspligt.

 

Kærligst Iben

Tlf. 61695406