Personlig udvikling

Personlig udvikling

Kære venner på Heartishome

Det er længe siden i har fået en update af, hvad jeg foretager mig, så det får i lige her…….Personlig udvikling er stadig højt prioriteret, og vil sikkert altid være det. Jeg elsker fordybelse og at komme et spadestik dybere

Vandsport, SUP, Windsurfing

Min personlige rejse fortsætter, og jeg er nærmest ”flyvende”. Jeg møder så mange nye mennesker, og har så mange dejlige oplevelser dagligt. Jeg har åbnet mig for en masser nye muligheder. Blandt andet er jeg begyndt på SUP og windsurfing. Det er vildt fedt, og det bliver mere og mere tydeligt for mig, at vandet er mit helt rette element. Naturen generelt er det allerbedste sted for mig at være, OG vandet er bare toppen. Yes.

Jeg føler mig så meget hjemme, når jeg bader, surfer eller SUP´er. Jeg har også speedet op, og er begyndt at cykle Mountainbike. Det troede jeg ellers ikke, jeg turde, men det gør jeg åbenbart. Det går fint, og jeg får brugt hele kroppen og får adrenalin kick indimellem, når det går lidt for vildt for sig. Spændende. For at sætte lidt pres på mig selv(ved ikke lige, hvad det skal gøre godt for), så har jeg også tilmeldt mig Thy MTB Maraton på 25 km.

Vandring. Walk and talk. Forløsning af traumer, mens jeg går.

Og i nærmeste fremtid er det laaaaaange gåture på programmet sammen med et hold stærke piger. Jeg har lovet ikke at fortælle for meget om det,  hvis vi nu ikke kan klare det alligevel, men never mind, det skal nok gå det hele. Jeg ved, vi klarer præcis det, vi skal………………

Når jeg ikke trasker rundt i det ganske land, cykler eller bader, arbejder jeg i Heartishome og på Bjergbo, og nyder samværet med børnene, familie og venner.

Yoga skaber magi i mit liv

Jeg har en superskøn daglig yogapraksis. Det er for vildt, som det skaber magi både fysisk, psykisk og åndeligt. Meget anbefalelsesværdigt.

Har du brug for hjælp til at skabe magi og forandringer i dit liv?

Er du klar til forandringer i dit liv, er jeg som altid klar til at være din guide på turen. Jeg vil elske at hjælpe dig med at finde ind til kernen af, hvad der er vigtigt i dit liv? Hvad du egentlig drømmer om og ønsker at få ud af livet?

Få bevidsthed om hvem du er, hvad du har at bidrage med, og hvordan det er muligt. Et lille skridt på vejen er også en start og en lille forandring er mulig hver dag. Ønsker du at få mere ud af livet og har brug for hjælp til at få øje på mulighederne, så er jeg lige her. Du kan træffe mig på 61695406 for en samtale eller tidsbestilling.

Kender du nogle, som kan have glæde af behandling

Tankefeltterapi, healing, NADA-akupunktur eller samtale hos mig. Er du meget velkommen til at dele min side med dem…….Tusind tak.

Det er vigtig for mig, at så mange som muligt får viden om, at der er mulighed for at få det bedre, også når det ser allerværst ud. Eller når du ikke længere har lyst til at “nøjes med”. Hvorfor nøjes med, hvis du kan få det, som du gerne vil have?

Kærlig hilsen

Iben

Instagram heart_ishome

Facebook Heartishome