Præsentation af Iben Kronborg Indehaver af Heartishome

Specialist i stress, mindreværd, relationer, konfliktløsning og kommunikation. Det gode liv med glæde, kærlighed og nydelse.

Om – Iben Kronborg

Jeg er et nysgerrigt og søgende menneske og har altid gang i noget og er undersøgende på, hvordan tingene hænger sammen. Min store interesse er indenfor alternative behandlingsmetoder.

I kombination med min sygeplejerske uddannelse, giver det mig en god ballast til at kunne hjælpe alle, som er interesseret i selvudvikling og som ønsker at slippe gamle overbevisninger, begrænsninger og traumer og leve mere i harmoni med sig selv.

Jeg har adgang til et levende indre og er meget intuitiv, hvilket er en hjælp, når du kommer her til behandling. Da vi hurtig kan finde ind til sagens kerne og arbejde derudfra. Hvilket giver hurtige resultater og lindring af den smerte, du kommer med – det være sig både psykisk og fysisk smerte.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Angst, lavt selvværd, migræne, smerter, manglende livsglæde, stress, søvnbesvær, indre uro, eksamensangst, generel utilpashed og meget mere.

Jeg brænder for at hjælpe dig, som har lyst og mod på personlig udvikling.

Dig som har brug for kærlig støtte og vejledning til at få øje på dine mange ressourcer og muligheder i livet.

Mit formål er

At hjælpe dig til at få et bedre liv.

At få ro i hoved og krop og finde ind til den, du virkelig er.

At hjælpe dig til at få øje på dit potentiale og dermed til at gå efter dine drømme.

At hjælpe dig til at slippe gamle overbevisninger og forestillinger om, hvordan du skal leve dit liv. Så du selv bestemmer og kan slippe alt det, du er blevet fortalt om, hvad du burde, skulle, kunne.

Min aller fornemmeste opgave er at hjælpe dig til at glædes over livet og leve et godt, sjovt og nydelsesfuldt liv.

Jeg ønsker, du skal leve det bedst mulige liv og ikke bare ”nøjes med”.

Det er meningen livet skal være let, legende og nydelsesfuldt. Det er ikke meningen, det skal være en livslang kamp.

Jeg ønsker, du skal leve et godt liv i harmoni med dine værdier og livsdrømme.

 

Lidt om min baggrund – sygeplejerske, tft-terapeut, healer, NADA-akupunktør

Allerførst vil jeg skrive lidt om min tilgang til mødet med dig og det arbejde, der typisk foregår i klinikken.

Samtale og bevidstgørelse er en stor del af behandlingen. Når man bliver bevidst om sine mønstre, handlinger og livsstil, er det lettere at gøre en aktiv indsats for at ændre på det, så det bliver bedre på alle måder.

Jeg arbejder meget intuitivt og anvender forskellige teknikker bl.a. TFT(tankefeltterapi), healing og NADA-øreakupunktur.

 

Min helt store force er relationsarbejde og kommunikation.

Jeg arbejdede indtil 1. december 2018 som sygeplejerske indenfor psykiatri. Og har derved stor indsigt i blandt andet angst, depression, OCD, afhængighed, personlighedsforstyrrelser, skizofreni, spiseforstyrrelser, PTSD, søvnforstyrrelser. Samtaleterapi og hjælp til selvhjælp har været en stor del af mit arbejde.

Jeg får ofte at vide, jeg er meget tillidsvækkende og mennesker har lyst til at betro sig til mig. Det er naturligvis en klar fordel for samarbejdet, at du har tillid til mig. Jeg er en god lytter og meget empatisk – god til at sætte mig i dit sted og se tingene fra forskellige vinkler.

Uddannelser:

Sygeplejerske

TFT-terapeut

NADA-akupunktør.

Meta-sundhedsuddannelse.

Reiki-healing.

Kommunikologi.

Vores samarbejde bygger på en kombination af alle disse dele plus en mængde erfaring fra mit eget liv og mit arbejde som sygeplejerske indenfor psykiatri.

Hos Heartishome er det altid dig, som er i centrum og sammen finder vi ud af, hvad der er det væsentligste at arbejde med lige her og nu. Symptomer som hovedpine, ondt i ryggen, muskelspændinger osv. dækker ofte over nogle dybereliggende ubalancer, og når de bearbejdes opløses de fysiske symptomer helt af sig selv.

Under healing får jeg mange clairvoyante beskeder fra mine åndelige hjælpere. Nogle af disse beskeder formidler jeg videre til dig efter behandlingen, hvis det føles rigtigt. På den måde kan du få mere klarhed på noget, som du er fyldt af og skal handle på. Eller noget du drømmer om. Noget som du er optaget af uden helt at vide det selv. Energier som er stagneret frigøres, og der skabes flow i krop, sind og sjæl.

Jeg har i mange år selv søgt at finde ind til min egen kerne og har søgt vidt og bredt. Al min erfaring og indsigt vil jeg gerne dele med dig, og det vil glæde mig at kunne hjælpe dig til at få et lettere liv med fokus på kærlighed, ro og glæde.

Jeg har gennemgået en personlig udvikling fra et liv præget af frygt med behov for kontrol til et liv i kærlighed og tillid fyldt med glæde, nydelse og lethed. Et dejligt liv i flow.

Jeg glæder mig til at tage imod dig i min klinik i dejlige lyse omgivelser midt i Thisted by med Christiansgave som nærmeste nabo. Fri parkering i gården med parkeringstilladelse, som du henter hos mig.

Er du klar til at investere i dig selv, og ønsker min hjælp til processen, så tøv ikke med at kontakte mig?

Jeg træffes på telefonnummer 61695406 – ring eller skriv en besked, så ringer jeg dig op.

Følg mig også på Facebook Heartishome

og Instagram

 

Lyder jeg som et godt match?

Så vil jeg hellere end gerne tage imod dig og støtte dig på vejen, der hvor du gerne vil hen.

Hvis du:

– Er klar til at tage skridtet og gøre noget godt for dig selv?

– Er træt af halvhjertede løsninger, som ikke bringer dig meget videre?

– Er klar til at tage ansvaret for dit liv og din lykke?

– Ved, at din krop og sjæl fortæller dig alt, hvad der er værd at vide, når blot du lytter til den?

– Ønsker sparring fra en ærlig sparringspartner, som er ved din side hele vejen gennem forløbet. Er klar med hjælp og støtte i de tider, hvor det kan være svært. At få det godt kan være hårdt arbejde og koste tårer – det er det værd.

Ring 61695406 og få en gratis uforpligtende snak om det, du tumler med og lad os finde ud af, om vi skal mødes;)

Kærlig hilsen

Iben Kronborg

Følg mig også på Instagram og Facebook

 

Det med småt

– Jeg elsker at arbejde med mennesker.

– Jeg elsker at være sammen med min familie og mine venner.

– Jeg holder utrolig meget af naturen. Slappe af og nyde livet. Sove i shelter, lave bål og vågne op tæt på vandet er lykken.

– Jeg er vild med helårsbadning – det gør godt for alt med en dukkert.

– Jeg er lidt af en bogorm og elsker at fordybe mig i bøgerne.

– Jeg er meget interesseret i den alternative verden, fordi der er så meget mere mellem himmel og jord end bare det, vi kan se med det blotte øje.

– Jeg driver en succesfuld webshop sammen med min ex.mand.

– Jeg forfatter tekster til kunder, som har brug for hjælp til dette, primært indenfor detailhandel på nettet. På den måde tilfredsstilles min skrivelyst også.

– Jeg er mor til tre dejlige børn. Bor i et skønt og hyggeligt hus i Thisted.

– Jeg skriver på en selvhjælpsbog.