Om Mig

Jeg er et meget nysgerrigt og søgende menneske, og derfor har jeg altid gang i noget og er undersøgende på, hvordan tingene kan hænge sammen. Jeg vil så gerne forstå både mennesker, relationer, verden og alt muligt andet. Og så har jeg et kæmpe HJÆLPE-GEN.

Mit formål er at hjælpe dig til at få et bedre liv, at få ro i hoved og krop og finde ind til den, du virkelig er. At hjælpe dig til at få øje på dit potentiale og dermed til at gå efter dine drømme. Min allerfornemmeste opgave er at få dig til at glædes over livet og leve et godt, sjovt og nydelsesfuldt liv. Det er meningen livet skal være let, legende og nydelsesfuldt – det er ikke meningen, det skal være en livslang kamp.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

– Alt muligt stort set – det sværeste kan nogle gange være at konkretisere, hvad der egentlig er “problemet”.

– Angst

– Lavt selvværd

– Migræne

– Smerter

– Manglende livsglæde

– Stress

– Søvnbesvær

– Indre uro

– Eksamensangst

– Generel utilpashed – hvorfor har jeg det ikke bare godt?

Lidt om min baggrund

Jeg ønsker: at du skal leve det bedst mulige liv og ikke bare ”nøjes med”. Leve et godt liv i harmoni med dine værdier og livsdrømme.

Allerførst vil jeg skrive lidt om min tilgang til mødet med dig og det arbejde, der typisk foregår i klinikken.

Jeg arbejder meget intuitivt og anvender forskellige teknikker bl.a. TFT(tankefeltterapi), healing og NADA-øreakupunktur. Samtale og bevidstgørelse er en stor del af behandlingen. Når man bliver bevidst om sine mønstre, handlinger og livsstil, er det lettere at gøre en aktiv indsats for at ændre på det, så det bliver bedre på alle måder. Jeg er uddannet sygeplejerske og brænder for at hjælpe dig, som har lyst og mod på personlig udvikling. Dig som er klar til at slippe gamle traumer og overbevisninger, som ikke længere tjener dig. Dig som har brug for kærlig støtte og vejledning til at få øje på dine mange ressourcer og muligheder i livet.

Min helt store force er relationsarbejde og kommunikation.

Jeg arbejdede indtil 1. december 2018 som sygeplejerske indenfor psykiatri. Og har derved stor indsigt i sindslidelser såsom angst, depression, OCD, afhængighed, personlighedsforstyrrelser, skizofreni, spiseforstyrrelser, PTSD m.m.

Jeg er uddannet TFT-terapeut og NADA-akupunktør. Jeg har taget en Meta-sundhedsuddannelse. Jeg arbejder med Reiki-healing. Jeg har basisuddannelse i kommunikologi. Vores samarbejde bygger på en kombination af alle disse dele plus en mængde erfaring fra mit eget liv og mit arbejde som sygeplejerske indenfor psykiatri. Hos Heartishome er det altid dig, som er i centrum og sammen finder vi ud af, hvad der er det væsentligste at arbejde med lige her og nu. Symptomer som hovedpine, ondt i ryggen, muskelspændinger osv. dækker ofte over nogle dybereliggende ubalancer – og når de bearbejdes opløses de fysiske symptomer helt af sig selv.

Under healing får jeg mange clairvoyante beskeder fra mine åndelige hjælpere. Nogle af disse beskeder formidler jeg videre til dig efter behandlingen, hvis det føles rigtigt. På den måde kan du få mere klarhed på noget, som du er fyldt af og skal handle på. Eller noget du drømmer om. Noget som du er optaget af uden helt at vide det selv. Energier som er stagneret frigøres, og der skabes flow i krop, sind og sjæl.

Udover behandlinger i klinikken arbejder jeg som vikar-sygeplejerske på et bosted for mennesker med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse.

Min store interesse er indenfor alternative behandlingsmetoder – i kombination med min sygeplejerske uddannelse giver det mig en god ballast til at kunne hjælpe alle, som er interesseret i selvudvikling, og som ønsker at slippe gamle overbevisninger, begrænsninger og traumer og leve mere i harmoni med sig selv.

Jeg har i mange år selv søgt at finde ind til min egen kerne og har søgt vidt og bredt. Al min erfaring og indsigt vil jeg gerne dele med dig, og det vil glæde mig at kunne hjælpe dig til at få et lettere liv med fokus på kærlighed, ro og glæde.

Desuden driver jeg en succesfuld webshop sammen med min ex.mand. Jeg forfatter også tekster til kunder, som har brug for hjælp til dette – primært indenfor detailhandel på nettet. På den måde tilfredsstilles min skrivelyst også.

Jeg er mor til tre dejlige børn. Bor i et skønt og hyggeligt hus i Thisted.

Jeg glæder mig til at tage imod dig i min klinik i dejlige lyse omgivelser midt i Thisted by med Christiansgave som nærmeste nabo. Fri parkering i gården med parkeringstilladelse, som du henter hos mig.

Er du klar til at investere i dig selv, og ønsker min hjælp til processen, så tøv ikke med at kontakte mig?

Jeg træffes på telefonnummer 61695406 – ring eller skriv en besked, så ringer jeg dig op.

Følg mig også på Facebook Heartishome

og Instagram heart_ishome

Lidt forskellige facts om mig

Er der mere du vil vide om mig? Så er her lidt tilfældig info.

– Jeg elsker at arbejde med mennesker.

– Jeg er lidt af en bogorm og elsker at fordybe mig i bøgerne og blive klogere på alt det, som jeg ikke syntes, jeg ved nok om. Men i perioder får jeg ikke læst alt det, jeg egentlig gerne vil. Tit låner jeg bøgerne på biblioteket og håber visdommen selv hopper fra bog til hoved – det virker ikke altid:) Lydbøger er det nye hit hos mig.

– Jeg elsker at være sammen med min familie og mine venner.

– Der findes ikke noget bedre end at være i naturen. Slappe af og nyde livet. Sove i shelter, lave bål og vågne op tæt på vandet er lykken.

– Jeg er vild med helårsbadning – det gør godt for alt med en dukkert.

Som tidligere nævnt, så er jeg vild med den alternative verden, fordi der er så meget mere mellem himmel og jord end bare det, vi kan se med det blotte øje.

Og så har jeg gået vejen selv  – fra at have det middelgodt til at leve det liv, som jeg virkelig ønsker mig.

Lyder jeg som et godt match?

Så vil jeg hellere end gerne tage imod dig og støtte dig på vejen, der hvor du gerne vil hen.

Hvis du:

Er klar til at tage skridtet og gøre noget godt for dig selv?

Hvis du er træt af halvhjertede løsninger, som ikke bringer dig meget videre?

Hvis du er klar til selv at tage ansvaret for dit liv og din lykke?

Hvis du ved, at din krop fortæller dig alt, hvad der er værd at vide, når blot du lytter til den?

Hvis du ønsker sparring fra en hudløs ærlig sparringspartner, som er ved din side hele vejen gennem forløbet. Og som er klar med hjælp og støtte i de tider, hvor det kan være så svært at stå igennem – for at få det godt kan være hårdt arbejde og koste tårer – men, det er det værd.

Ring og få en gratis uforpligtende snak om det, du tumler med og lad os finde ud af, om vi skal mødes;)

Kærlig hilsen

Iben