Naturterapi Heartishome

Naturterapi

Siden om naturterapi er under udarbejdelse – du kan læse om de første strøtanker på mit blogindlæg

naturterapi

Natur elsker og coach

 

Naturterapi Heartishome

I løbet af det års tid vil jeg afprøve mine tanker om coaching forløb i naturen, sammen med et par af mine naturnørdede venner, som har tilbudt at være sparringspartner på projektet. Et samarbejde jeg forventer mig meget positive resultater af. Det er en fornøjelse senere at kunne tilbyde disse forløb for mine klienter. Det er ganske vidunderligt at kunne kombinere min faglige viden og kunnen med min kærlighed til naturen. Velvidende at naturen som naturlig healer er en gammel sag, som heldigvis vinder mere og mere ind igen. Naturterapi som afløser eller kombination til den medicin og behandling mange mennesker tilbydes i dag.

Pr. 1 september 2021 indgår jeg i et praksissamarbejde med en filosofistuderende omkring naturterapi m.m. Erfaringer fra dette projekt forventer jeg vil berige os begge og komme mine klienter til gode. Det er altsammen meget spændende. Og jeg kommer sikkert til at skrive om det på min blog også.

Hvad hjælper naturterapi på?

Der er forsket i naturterapi, og det viser god effekt på stress, angst og depression.

Det øger glæde og velvære. Giver mentalt overskud. Lavere blodtryk. Stærkere immunsystem.

Naturen har en positiv effekt på hukommelse, opmærksomhed og humør.

Personlig udvikling i naturen

Min egen erfaring er, at det er umuligt at være i dårlig humør, når jeg er i naturen. Alt det som bekymrer mig, gør mig ked af det eller lignende, det forsvinder som dug for solen, når jeg er i naturen. Jeg har gennem flere år taget på sheltertur, badet i fjorden, havet, vandret osv. Alt sammen har været medvirkende årsag til, at jeg i dag føler mig meget mere følelsesmæssig stabil, og er meget svær at bringe ud af balance. Jeg er rolig, som i ROLIG. Fredfyldt og let. Lever et skønt liv i harmoni med mig selv, mine medmennesker og naturen. Det er fantastisk at have naturen som ven og vejleder på den personlige udviklingsrejse. Det kan varmt anbefales.

Natur retræte i Thy

Dette er hvad der blandt andet kan indgå på en retræte i naturen sammen med Heartishome. Som udgangspunkt vil retrætens indhold være et samarbejde mellem dig og mig, med udgangspunkt i, hvad det er du har brug for at arbejde med.

NADA

Walk and Talk

TFT

Earthing – gå på bare tæer

Skrig i skoven

Hugge brænde

Lave ild

Bålmad

Balancetræning

Sove i shelter

Bade i havet, fjorden

 

 

Kærlig hilsen

Iben Kronborg

Kontakt mig for en gratis uforpligtende samtale på 61695406.

Indtal gerne besked på telefonsvareren med navn, og hvornår det passer dig bedst, jeg kontakter dig.

Her kan du læse mere forskning om naturterapi.

 

Heartishome. Refsvej 17, Thisted.

TLF: 61695406.