Mentorforløb

Mentorforløb Heartishome

Mentor Iben Kronborg

Coach og livsvejleder

 – vi snakker sammen ca. 1 x om ugen i begyndelsen. Sammen finder vi ud af passende intervaller mellem samtalerne.

Mentorforløb er for dig, som gerne vil nå dybere ind i, hvad der skal til, for at du kan leve det liv, som du virkelig drømmer om.

Dig som er klar til at gå vejen og arbejde med dig selv. Samtalerne kan forgå i min klinik eller pr. telefon eller over skype – det er op til dig.

Hvad betyder mentor?

En mentor er en erfaren person, som deler ud af sin erfaring og sine kompetencer for at støtte mentees(modtagerens) udvikling. Mentoring foregår gennem rådgivning, vejleding, sparring, coaching og feedback.

Hvad er et mentorforløb?

Et mentorforløb er udviklet individuelt til dig, som har behov for mentoring. Og det kan indeholde alt hvad du forestiller dig at have brug for hjælp til. Det kan foregå som samtaler hos mig, over skype eller telefon. Som aktiv walk & talk. Formålet er at jeg gennem min viden kan hjælpe dig videre i din proces på baggrund af mine erfaringer og kompetencer.

Hvem kan have glæde af et mentorforløb?

Hos Heartishome vil du få glæde af et mentorforløb, hvis du er et søgende menneske, som gerne vil være klogere på din eksistens her i verden. Dig som ved der er mere mellem himmel og jord, og som har brug for nogle at tale med det om. Få vished om at du er okay på alle måder uanset at dine tanker, forestillinger og oplevelser kan være forskellige fra andre, du normalt taler med eller omgås.

Dig som har brug for sparring for at blive klogere på dig selv, og som indimellem syntes det at være på jorden er hårdt arbejde.

Vi kan tage alt op, som du er optaget af i dit liv.

Hvad får jeg ud af et mentorforløb?

Afklaring.

Ro i sjælen.

Selvaccept.

Øget selvkærlighed.

Øget selvindsigt.

En frisættelse af dig selv.

Oplevelsen af at masser af muligheder åbner sig op for dig i takt med, du slipper behovet for at kontrollere og have styr på alt.