Hvad er meingen med livet?

Meningen med livet?

Hvad er meningen med livet?

For mig handler livet om at leve. Leve på en måde, så du trives godt.

I Heartishome hjælper jeg mine klienter til at få en forståelse for sig selv og udnytte eget potentiale. Får øje på muligheder fremfor begrænsninger. Lader livet leve gennem dig. Slipper noget af kontrollen og flyder med i en tilstand, hvor du overgiver dig til livet, og ser hvad der sker, når du ikke længere forsøger at kontrollere alt og kæmpe dig til resultater.

Det er ofte, når vi slipper grebet om, hvordan vi tror, det skal gøres, at det hele bliver meget lettere. Når vi lever fra vores inderste kerne. Den sande essens.

Jeg har gennem hele mit voksenliv interesseret mig for den alternative verden. Og har forskellige uddannelser blandt andet NADA-øreakupunktur, som jeg anvender ofte både på klienter, venner og mig selv. NADA stabiliserer enhver ubalance og er uden bivirkninger. Et universal middel, til at lande i sig selv og få indsigter i noget, man ikke altid er bevidst om. Det giver indre ro og balance. Virker også godt på søvnforstyrrelser.

Tankefelterapi.

TFT er forkortelsen for tankefeltterapi. Et fantastisk redskab lige ved hånden. Kan afhjælpe alle former for traumer. Det er en simpel banketeknik på forskellige meridianpunkter på hænder, ansigt og overkrop. Også kaldet tapping. Alle kan lære at udføre behandlingen selv.

Uddannet sygeplejerske

Jeg har 20 års erfaring som sygeplejerske indenfor psykiatri og har arbejdet med mange problemstillinger relateret til livskriser, angst, depression, personlighedsforstyrrelser, alkoholmisbrug, seksuelle overgreb og massiv omsorgssvigt. Altsammen med til at danne grundlag for en dyb forståelse af andre mennesker.

Jeg nyder mange stunder i naturen. Og vandrer lange ture.

Heartishome vision

Mit ønske med Heartishome er på længere sigt at kunne motivere flere klienter til at lade naturen gøre gavn med sin healende kraft. jeg tilbyder naturterapi og walk and talk i naturen. Metoder som jeg ser rigtig gode resultater af. Klienter som jeg har en lang psykiatrisk anamnese og mange års samtaleterapi i andet regi, flytter sig med “lynets” hast, når terapien foregår i naturen. Det er virkelig en fornøjelse at opleve.

På en måde er det med til, at jeg ser meningen med livet. Mit kald er at være noget for andre mennesker og hjælpe dem på deres livets vej, akkurat som jeg møder mennesker, som hjælper mig på livets vej.

Først og fremmest handler det om, at jeg er noget for mig selv. For gennem selvkærlighed opnås den dybe kærlighed til livet og mine medmennesker. Nogle vil tolke det som egoisme. I min terminologi er det væsentlig at tage sig af sig selv, for at kunne være noget for andre – for som det berømte udtryk er, hvis du ikke fylder dig selv op er der ikke noget at dele ud af, så bliver beholderen tom og der er kun smuler på bunden af et træt menneske at dele ude af.