Light-language-heartishome-free

Lyssprog

Lyssprog – light language.

Lyssprog er kommet til mig i begyndelsen af 2021. Og jeg ved endnu ikke helt, hvad det er som vil igennem, men holder mig åben for det. Som en start har jeg besluttet, at jeg hver fuldmåne og nymåne vil kanalisere lysfiler ned og lægge dem her på siden til fri afbenyttelse. Lyssprog taler til dig på celle og molekylær niveau. Derfor vil du ikke kunne genkende eller forstå ordene/lydene. Jeg anbefaler dig at prøve. Se hvad det giver dig. Det koster ikke noget. Måske har du en god effekt af det.

Hver lydfil varer omkring 3-4 minutter – det er som om det er det, der skal til, ofte kommer der ikke mere derefter. Jeg oplever, lyssprog er et meget effektivt middel til at skabe ro på tanker og indre uro på meget kort tid.

Jeg tilbyder lysfiler kanaliseret direkte til dig på emner eller temaer, som du ønsker at arbejde med. Det kan være kærlighed, usikkerhed, frygt, fred, tillid/mistillid osv. Mine klienter kan lide det og siger blandt andet:”

Hej kære Iben. Skriver til dig af flere grunde🥰 Først må jeg sige, at lyssprog er ret fantastisk! Har hørt den fil du sendte som gave og også den på din hjemmeside. De er meget forskellige! Den der var min gave berører mig med liv, lethed og nysgerrighed/leg. “Nymåne” udgaven er mere energi/fremdrift/styrke.. for mig🙏🏻

 

Hvordan skal du lytte til lydfilerne?

Jeg anbefaler, du bruger hovedtelefoner, når du lytter.

Sidder eller ligger roligt et sted for dig selv.

Lytter og lade lyden gøre arbejdet, være åben for at modtage.

Du kan gentage hver enkelt lydfil flere gange, hvis det giver mening.

Har en rummelighed overfor det, du hører, herunder også lyde fra natur og omgivelser, som optræder på lysfilen.

God fornøjelse.

Super fuldmåne 27. april 2021

Dages energi 20. april 2021

Nymåne energi 12. 4 2021

Energien for april 2021

Når jeg lytter til lysfilen fyldes jeg af fred, ro, glæde og trang til at grine…..Iben

Fuldmåne d. 28. marts 2021

8. februar 2021 healing med lyssprog af alt, hvad der forhindrer mig i at modtage kærlighed

Feedback på denne lysfil

@Iben Kronborg jeg har lige hørt lydfilen igen. Jeg smiler og smiler og smiler. Det er et fascinerende og smukt kærlighedsbad🥰

 

Første gang jeg hørte din lydfil delte jeg den op i 3 “sekvenser” hvis jeg skulle beskrive, hvad der først faldt mig ind. (Jeg manglede at kigge på dig, men det kan jeg ikke have tænkt længe, før jeg følte)

1. At jeg bliver vugget, taget om. Det gjorde mig tryg og jeg faldt til ro og blev koncentreret.

2. Skubber mig lidt, åbner mig lidt op. Udfordrer mig lidt.

3. Får mig til at smile og føle, at der er styr på det.

Bagefter en følelse af ro og tro, lidt samme effekt som en god meditation ❤️❤️🙏 🙏Jeg er vild med den 🤩⭐️🌱😍

 

I dag gav den mig ro efter at have været påvirket af samvær med en person i hamsterhjulet. Dejligt. Godt at have et universal middel ved hånden 😘

 

Hvordan lyssprog kommer til mig.

Om lyssprog kan jeg fortælle, det kommer til mig, når jeg gør mig stille, og bare lader det flyde ud. Jeg tænker ikke undervejs, gør mig åben for, at det som vil igennem kommer igennem. Alle som taler lyssprog har deres egen dialekt, kan man sige. Vi forstår det ikke med vores tænkehjerne(det mentale lag), men vores celler gør. Det er healing på et andet plan, end vi “er vant til”. Man kan sige vi omprogrammerer hjernen.

Kærlig hilsen

Iben

Du kan træffe mig på telefon 61695406 – eller pr. mail ved at klikke på kontakt knappen.

Læs mere om healing med lyssprog