Hvad kan du forvente ved en session hos Heartishome?

Føler mig lige inspireret på denne regnvejrsdag til at fortælle lidt om, hvad du kan forvente ved en session hos Heartishome…..

Kommer du til mig for behandling er der følgende at vælge imellem:

Samtale som vi oftest starter med. Derudover er der TFT, NADA og Healing. Alle tre i én behandling, så er det Heartishome special.

Ved enhver session hos Heartishome er du garanteret

Tid til relationsdannelse, tid til at skabe tryghed, tid til at åbne op, tid til at modtage den omsorg og hjælp jeg kan tilbyde. Som en af mine kære klienter siger, ”det er så dejligt at komme her. Det er som at komme hjem, du har altid god tid, og så bliver jeg rigtig ”puttet” på briksen med tæppe, som da jeg var barn”.

Og det er præcis sådan, jeg ønsker det skal være. At du som kommer her til behandling skal føle dig set, hørt og mødt på alle måder. Og da mange i forvejen er her på grund af en eller anden form for stress, som kommer til udtryk som depression, angst, lavt selvværd, opgivenhed og meningsløshed ser jeg det som en af mine fornemmeste opgaver at skabe et ”helle”, uden krav til dig med tid og ro til, at vi sammen finder ud af, hvad der skal til, for at du kan få det godt igen og endnu bedre end du nogensinde har haft det før. Jeg er din guide – det er mig, som har overblikket over, hvad der skal ske – det er dig, som har et ønsket om forandring, og jeg ved, hvordan du kan komme i mål.

Jeg har en mission om, at hjælpe dig til vedvarende resultater. Høj kvalitet i den enkelte session. Tid til at gå i dybden. Det ER, hvad du kan forvente af mig.

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål til de behandlinger jeg tilbyder eller ønsker at spørge om noget vedr. et individuelt forløb.

Kærligst Iben

Tlf. 61695406

Følg mig på Instagram Heart_ishome

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *