Hvem har nøglen til din lykke?

Ifølge mine erfaringer er der kun ét sted at lede. I sig selv. Kun du ved, hvad der er det bedste, og det rigtige for dig. Og når du lytter til dig selv, finder du alle svarene, for du rummer dem selv, og derfor er nøglen til din lykke indeni i dig. Mange af os kan komme i tanke om at forestille os, at hvis bare vi lige har den rigtige partner, de sødeste børn, det rigtige sted at bo, det rigtige job, de rigtige venner osv., så bliver vi lykkelige. Jeg har fundet ud af, at lykken kommer indefra. At når jeg forstår at fylde mig selv op med alt det, som er godt for mig, så er lykken til stede – mest i lykkeøjeblikke, som jeg kalder det. Når jeg omgiver mig med de mennesker, som jeg holder af, beskæftiger mig med det, jeg holder af, holder mig fri af andres drama og fri af at dømme og bedømme andre, så har jeg det allerbedst. En af mine dejligste veninder kalder det at holde sig selv ren – hvilket jeg syntes, så utrolig godt dækker det, det hele handler om. At forholde sig til sig selv og vide, at de andres liv er deres ansvar. Så når jeg tager mig af mig, og de andre tager sig af sig – så er det hele meget mere enkelt. Tilbage til ”hvem har nøglen til min lykke?” – den er lige her, for det er mig, som kan træffe beslutninger om, hvad jeg vil fylde mit liv med og hvilke mennesker, jeg vil være sammen med. Og jeg er hver dag taknemlig for, at jeg har mit frie valg.

Har du brug for sparring for at komme mere i kontakt med dig selv og din lykke, så er jeg gerne din sparringspartner og guide på rejsen hjem i dig selv. Jeg har selv været en del år undervejs, så jeg kender turen, og ved at det kan være ensomt indimellem – og dejligt at have en ved sin side, når det bliver  svært og til tider uoverskueligt at kigge på alle de minder, oplevelser, traumer og svære ting, som også kan være en del af bagagen og gør det svært at finde ud af, hvad der det vigtigste i ens liv. Jeg ved bare, at en ting er sikkert, du er en langt bedre mor, far, partner, kollega,ven osv., hvis du i første omgang formår at tage dig af dig selv. Så har du meget større overskud til at tage dig af andre. Man kan ikke hælde fra en tom beholder, sådan er det bare.

Du kan altid træffe mig på 61695406 til en uforpligtende gratis samtale.

kærlig hilsen

Iben

Instagram Heart_ishome