Heartishome Special dækker over en session bestående af flere behandlingsformer i én.

En behandling varer 3 timer og koster 1950,-

Hvad er Heartishome Special?

En behandling bestående af både samtale, NADA, TFT og Healing. Du får det bedste af det hele i én kombinationsbehandling.

Hvad får du ud af behandlingen?

Du får ryddet op i dit liv? Bliver fri for dramaer og får evne til at være i nuet og være mere nærværende i livet. Bliver en bedre og mere autentisk udgave af dig selv. Får klarhed og mod til at følge dit hjerte. Lærer at benytte nogle af de redskaber, som behandlingen rummer, så du også kan bruge dem, når du kommer hjem.

Behandlingen består af

Samtale ca. 10 minutter – kort gennemgang af din skodliste(beskrivelse af hvad en skodliste er, finder du nedenfor).

NADA-øreakupunktur samt etablering af god jordforbindelse 45 minutter

Tankefeltterapi ca. 1,5 time – hvor de svære oplevelser flyttes fra maven til hjertet, kombineret med TFT

Healing ca. 30-40 minutter

Afrunding ca. 10 min

Udarbejdelse af din skodliste – listen medbringes til din Heartishome Special behandling

Inden vi mødes, vil jeg bede dig udfylde en skodliste, som indeholder alle de oplevelser, som du kan erindre i alderen fra 0 år og op til i dag. Oplevelser som ikke har været rare. Som har gjort at du har følt dig dig ked af det, forskrækket, svigtet, bange, vred, irriteret, usikker, skamfuld, sorgfuld, ydmyget. Altså alt, hvad du har oplevet som svært, intet er for småt, hvis det er lageret i dig og din krop er det stort, uanset hvor lille en ting, du (med din forstand) syntes, det er.

Du kan blot skrive den kortfattet – for du og din krop VED jo, hvad det dækker over.

Du skal især have fokus på dine oplevelser fra alderen 0-13 år. Disse er lageret i din mave, som rummer det ubevidste. Alt som kommer herefter er gentagelser af de samme mønstre og reaktivering af følelserne fra din tidlige barndom.

Din mave repræsenterer dit indre barn, dit jeg, dit ego. Og det er det ubevidste, de følelser, de negative hændelser, der lægger grundlaget for din stress og mistrivsel i dag. Alt som sker efter det 13. år ca. lagres i hjertet, som er bevidst og derfor kan rumme det.

Det er en god idé at skrive på skodlisten over nogle dage – og lad der være en linje mellem hver punkt, så der er plads til at tilføje, når du kommer i tanke om noget nyt, som skal på listen.

Inspiration til skodlisten kunne være

“Da jeg blev født, og min mor sagde, ”du har ødelagt mit liv””

“Mobbet i skolen”

“Ydmyget i skolen foran klassen”

“Da jeg fik min finger i klemme, og det gjorde så ondt, jeg troede, jeg skulle dø”

“Fik skæld ud uden grund”

“Bange for mørket”

“Skammet ud over at have gjort noget”

“Bange for min mor skulle dø, da hun var indlagt på sygehus”

“Da min mormor døde”

“At min mor favoriserede mine brødre”

“Da min hund døde”

Etc…

Find din helt egne eksempler og lav din skodliste

Prøv eventuelt om du selv kan få øje på gennemgående tema/er på din skodliste. F.eks. at du ikke bliver set, som den du er. At folk overskrider dine grænser. At du altid er den, der hjælper andre. At du lader andre dominerer dig. At du er styret af, hvad andre tænker. At du er styret af dine forældres normer eller lignende.

Rigtig godt arbejdslyst.

Du skal ikke fortvivle, hvis du ikke kan huske så meget fra din barndom. Det er helt almindeligt. Så finder vi ud af skodtingene i fællesskab.

Kærlig hilsen

Iben