Healing

Healing, kærlighed og samvær på fuldmånetur

Healing

Healing betyder i sin oprindelse at gøre hel. Og det er lige præcis, hvad en skøn weekend i naturen sammen med min dejlige veninde Heidi er. Oveni købet er det fuldmåne, og det er endnu mere vildt at være sammen om den store lysende genopladende fuldmåne, som oplyser alt. Sætter fokus på det, som er.

Fuldmånetur 22. august 2021 Tæbring kirke, Mors

Jeg har efterhånden været i Tæbring mange gange. Mens vi er der denne gang går det op for mig, at nogle af mine første bevidste oplevelser om, at der er meget mere mellem himmel og jord end jeg oprindelig troede foregik her i Tæbring. Hos Elly Buchhave i pyramiden i hendes have, hvor Lars Mygind holdt en weekend workshop med tankefeltterapi og åndedrætsterapi. Det var en magisk oplevelse at ligge tæt sammen med andre kursister i en lidt indelukket træ pyramide og opleve mit verdensbillede åbne sig og ekspandere. Meget spændende og også døren til et meget berigende venskab med Hanne, som også var sygeplejerske på det Bosted, hvor jeg arbejdede. Hanne var medkursist på dette kursus og min redningskvinde, da jeg var kørt fast i mudderet med bilen. Sådan blev det til, at vi blev venner.

Sove i shelter eller kirke?

Ja, det vidste vi ikke helt, da vi kom. Faktisk havde vi allerede besøgt shelteren i Baun Plantage. Den var optaget af et par unge surfere, som gerne ville flytte deres grej, så vi kunne få shelteren. De sov selv i telt. Naaj. Det var ikke det, vi var ude i. Så videre til Tvorup Øst. Hvor der var var fuldt booket – næsten camping pladsagtig med 6 biler og et par caravans. Videre i vores søgen. Et lille stop for at spise aftensmaden. Kl. 21.30. Udsigt over Fjorden fra Åsvej. Fuldmånen viste vej. Og så vidste vi det – selvfølgelig. Vi skal da sove i Tæbring – enten i kirken eller i shelteren lige ved siden af. Må man virkelig sove i kirken? Ja, det må man faktisk gerne. Der er endda madrasser til rådighed. Tæbring kirke er en pilgrimskirke og døgnåben. Det er en skøn opfindelse og oplevelse. Da vi nåede frem var det blevet mørkt, og vi mærkede straks, vi skulle sove i shelteren. Sove i det fri og i naturen med fuldmånen som natlampe.

Bål på stranden

Bål skal der til. Da der ikke er bålplads ved shelteren, måtte det naturligvis blive på stranden og hvilket pragtfuldt sted. Der var så fint. Fuldmånen skinnede i vandet som klukkede ganske blidt, sammen med bålets knitren var det bare så magisk. Du kan få en lille bid af det her på min facebook side Heartishome fra den 6. september 2021.

 

Indlægget skrives efterhånden som jeg får mulighed for det. Det lader til at ville udvikle sig i alle mulige retninger. Det føles godt. Og Spændende. Jeg har opdaget, meget sker i processen, mens jeg skriver. Det er fantastisk og kan klart anbefales.

Tak til dig for at læse med.

Det betyder meget for mig.

Håber det inspirerer dig.

Kærlig hilsen

Iben