Healing med lyssprog

Jeg kan mærke tiden er til, at jeg introducerer lyssprog i min behandling. Det vil foregå som en form for healing, hvor lyssprog indgår. Healing kombineret med lyssprog lyder sikkert for mange lidt langhåret og lidt langt ude. Og det er da også ret nyt for mig, at der er åbnet for den kanal. Men sådan skulle det nu engang være ifølge universet – så jeg stiller mig til rådighed som redskab, for at det kan komme igennem.

Lyssprog er kanaliseret sprog som healer på celle- og molekylært plan

Lyssprog er ret nyt for mig. Jeg åbner mig blot for at modtage det, som kommer fra universet, og så kommer ordene/lydene. Nogle gange mange, nogle gange få. Jeg ved ikke, hvad det er for lyde, som kommer og har ingen indflydelse på det.

Har afprøvet det på mig selv mange gange, og jeg får en dejlig ro indeni og lyst til at grine. Det er en skøn og let behandling. Har en veninde, som er ”prøvekanin”, hun oplever også, at der hver gang sker noget på celleplan. Noget uforklarligt på den måde, at det er svært at sige lige, hvad der sker.

Sådan er det jo også ofte med al anden form for terapi. Man ved ikke lige, hvornår man knækkede koden og indså, hvad der var årsagen, den bagvedliggende grund til handlinger eller følelser, men pludselig ser man tydeligt billedet, mønsteret i det man bøvler med, og det bliver muligt at slippe og blive hel.

Med lyssprog er det uden ord – i hvert fald ord, som vi kender betydningen af. Det gør også, at det er vældig let at være med. Man skal blot stille sig til rådighed og åbne for at modtage den kærlighed og healing, som kommer gennem lyssproget. Og lade healingen ske.

Hvad kan lyssprog bruges til?

Hos Heartishome indgår det i behandlingen, når du modtager healing. Fysiske og psykiske ubalancer, balanceres og du vil have det bedre og føle dig lettere, når du går, end da du kom til klinikken. Lyssprog healer gammel stagneret energi og traumer både fra dette og tidligere liv. Det er alt, hvad jeg kan sige om det. Resten er op til Universet. Når og hvis jeg får mere at vide om det, deler jeg det naturligvis med dig.

 

Lyssprog er en form for energimedicin.

Lys er energi. Det er lyd også. Deraf energimedicin, når der tales om lyssprog som healing.

Lyssprog er et ældgammelt sprog, der taler direkte til din sjæl og dit hjerte, som kender det fra tidligere liv. Det er et kanaliseret sprog og healer på celle- og molekylært plan.

Enhver der taler lyssprog har sin egen dialekt.

Hvor stammer lyssprog fra?

Nogle siger fra Lemurien og Atlantis. Det er også kendt fra Maya indianerne og har været brugt i årtusinder i ayurvedisk medicin.

Healing med lyssprog taler direkte til din sjæl og dit hjerte, og det går hurtigt med healingen.

 

I denne artikel i Naturli´ kan du læse meget mere om forskellige former for energi medicin