healing-indre-barn

Healing af det indre barn

healing af det indre barn

Min egen lille sne engel:)

Healing af det indre barn

Mit indre barn kalder på leg, latter, glæde og sjov. Og jeg nyder det. Og følger mine impulser. Har lige været ude at kælke – helt alene med mig selv og et par andre legebørn i børnestørrelse, som også var på kælkebakken. Jeg elsker suset ned ad bakken, vinden i håret og bare yeah.

Mit indre barn har i nogle år været meget stille og eftertænksom, lidt usikker på om det er trygt at komme frem. Nu ved det, at der altid er en voksen til stede, og det er trygt at være mig. At der altid findes en løsning på ethvert problem, og at jeg ikke er alene. Hjælpen er alle steder, jeg skal bare spørge.

National park Thy – natur alle vegne

Jeg er så dybt taknemlig for alle de muligheder, jeg har for at lege i naturen. Kælkebakke i baghaven. Fjorden 10 minutters gang herfra, skoven 10 minutters cykling herfra. Ja, det er en skøn plet her i Thisted. Og så tæt pa alle de smukkeste steder i National Park Thy. Jeg er så glad for at bo i denne lille trygge bobbel af landet og verden.

Har du brug for hjælp til at heale dit indre barn?

Så tøv ikke med at ringe. Jeg vil hjertens gerne hjælpe dig med at finde vejen hjem i dig. Jeg tilbyder blandt andet walk and talk, som også kan indeholde leg, kælketur, badning i Fjorden eller andre skøre indfald. Og med chance for at komme til at grine, så er det win win. Kom og lad os finde dit indre legebarn frem. Det er tid til at have det sjovt og få det bedste ud af livet og dig.

Mere om healing af dit indre barn.

Der er sådan set ikke noget hokus pokus ved at heale sit indre barn. Det handler i al sin enkelthed om at få bevidstgjort hændelser fra barndommen som den dag i dag i voksenlivet aktiverer følelser som frygt, utilstrækkelighed, følelsen af ikke at være elsket, jeg er ikke god nok, jeg dur ikke til noget, kun det perfekte er godt nok, jeg er forkert, jeg hører ikke til i flokken, nu bliver far sur og så videre med gamle mønstre, som aktiveres, når du møder lignende situationer. Blot med andre autoriteter eller ansvarsområder.

Kontakt mig, hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kærlig hilsen

Iben

 

Heartishome er beliggende midt i Thisted. Fri parkering i gården.