Glæde

Glæde – hvad skaber glæde hos dig?

Glæde er for mig mange små ting og oplevelser.
Jeg vil gerne dele min erfaringer med mig. Måske kan du bruge noget af det i dit liv også?

Taknemlighed

Når jeg vågner om morgenen, er det med et smil på læben, i hvert fald de fleste dage. Jeg er glad for mit liv og mine mange muligheder.

Jeg forsøger at have fokus på alt det gode, der er i livet og giver det al min energi. Dukker der noget op, som jeg føler er mindre godt. Kigger jeg på det, og tænker hvad er gaven i det? Hvad skal jeg gøre med det?

Jeg trækker vejret med det og mærker, hvordan det i løbet af få vejrtrækninger kan ændres til ro og væren med det der er. Jeg bruger også gerne en stille guidet meditation – for at skabe fred indeni.

Tid til mig selv

Noget af det allervigtigste for mig er Iben-tid. At jeg hver dag har tid, hvor det udelukkende er mig, som bestemmer, hvad der skal ske. I den tid gør jeg selvkærlige handlinger for og med mig selv. Det kan være alt fra motion, NADA, badning, yoga, se film, læse en bog, sove, kigge ud i luften, skrive, gå en tur eller bare stille væren med mig selv. Snart tager jeg på stilhedsretræte – det er den bedste gave – helt fantastisk kan klart anbefales.

Frihed

Min frihed betyder alt for mig. Jeg er dybt taknemlig for at være født i et frit land. Og at kunne råde over min tid. I jobbet som afløser og selvstændig, hvor jeg selv bestemmer, hvilke dage og hvornår jeg vil og kan arbejde – har vist sig at være den absolut bedste løsning for mig. Smiler bare ved tanken om det. Hvem skulle tro det kunne betyde så meget – men jo, for mig er det, det ultimative selv at bestemme – så kan jeg sagtens arbejde mange timer, når bare jeg selv må bestemme hvornår…

Lys/skønhed

Jeg elsker smukke ting, blomster og udsmykning og har brug for dagligt/ugentligt at udsmykke mit hjem med smukke blomster eller andet – det gør mig glad at lave den slags kreative sysler. Og lukke lyset ind – elsker solen. Varmen.

Relationer

Mine relationer er det allervigtigste i mit liv. Jeg elsker at omgive mig med de bedste veninder, venner og familie. Hver eneste dag har jeg kontakt til mit netværk af smukke givende mennesker. Nogle gange snakker vi sammen, andre gange er det en lille kort besked eller mange, andre gange besøg. Og igen andre gange er vi sammen flere dage – hvor samværet og væren er det eneste, som er på programmet. Krydret med lidt mad og drikke indimellem.

Tryghed/tillid

At jeg kan stole på de mennesker, som er omkring mig – have tryghed i det, jeg beskæftiger mig med. At være der, hvor jeg kan være helt mig selv, og elsket som præcis den jeg er. At blive accepteret og respekteret for det jeg står for.

Sundhed/motion
Flere gange om ugen dyrker jeg motion i det nærliggende motionscenter. Ud over motionen dyrker jeg mine relationer samme sted. Dejligt at kombinere de to ting. Min sundhed betyder meget for mig, og en overgang droppede jeg motionen – hvilket tydeligt viste sig på humørbarometeret efter nogle uger – jeg blev trist og indesluttet – så hurtigt i gang igen. Jeg bliver simpelthen glad af at holde mig i gang rent fysisk.
På madsiden er der plads til forbedringer – jeg elsker god mad og gerne sund mad. Det vigtigste for mig er, at jeg føler mig tilpas med det, jeg spiser. Spiser jeg ”usundt” en dag – tillader jeg mig at nyde det, ellers er der jo ingen glæde ved det – hvis den dårlig samvittighed fylder det hele!

Frisk luft/badning i saltvand

Hver dag skal jeg ud i den frise luft, gerne i skoven, stranden eller nærliggende park. Jeg bruger naturen som opladning. Min absolutte favorit er badning i saltvand – det gør jeg 2-3 gange om ugen – gerne året rundt. Det er som en ”saltvandsindsprøjtning”. Det er umuligt at være sur, når jeg bader. Og ofte får vi os et godt grin sammen, hvis jeg bader med andre. Saltvand kan noget helt særligt, når det kommer til renselse af alt fra smerter til gamle traumer.

Dele ud af min overflod/Være noget for andre

Jeg elsker at dele ud af det jeg har. Uanset om det gælder erfaringer, tanker, penge, tid eller andet. Og det fedeste er, jo mere jeg deler jo mere får jeg tilbage – ren win, win

Hele mit liv har jeg delt ud af mig selv og det bliver tydeligere og tydeligere for mig, hvor stor en forskel jeg har gjort i nogle andre menneskers liv – blot ved at være mig. Og det tænker jeg alle skal huske at være meget opmærksom på. DU GØR EN FORSKEL FOR MANGE MENNESKER – BARE VED AT VÆRE DIG. Så vær ikke nærig – del ud af dig selv – for ingen andre er præcis som dig og der er brug for hver og en af os – ellers mangler der en brik i livets puslespil.

Har du lyst til at snakke med mig?
Om, hvordan du kan få mere glæde, frihed og selvkærlighed ind i livet, så skriv eller ring til mig – jeg deler gerne…

Kærlig hilsen
Iben

 

Glæde

Metafor for glæde

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *