Forandring kan virke skræmmende og fyldt med lykkeøjeblikke

I disse dage forgår der en forvandling i mig. Jeg kan mærke der sker noget, og det føles nyt og lidt mærkeligt. Det der sker er, at jeg er meget mere i ro, end jeg tidligere har været. Der er stille indeni og uro, frygt, tanker og bekymringer er aftaget så meget, at jeg af og til tvivler på der overhovedet foregår noget som helst på øverste etage!! Og det at der er så stille, er faktisk også lidt skræmmende. Kan jeg godt bare gå rundt og være helt rolig, tage tingene som de kommer ikke bekymre mig, om det der skal ske om lidt, have en plan for dagen, ugen, året, livet? Bare lade mig flyde med i tillid til, at der sker det, som skal ske. Ja, det er muligt og som sagt lidt skræmmende, fordi det er nyt og uvant. At være så meget mere i væren og ikke gøren. Men det giver også en hel verden af frihed. Tillid og tro på at alt ordner sig på allerbedste måde. Jo mere jeg slipper trangen til at kontrollere, forudsige, regne ud og planlægge, jo lettere sker alting for mig. Mennesker tilbyder deres hjælp til alverdens ting, klienter henvender sig og udtrykker stor glæde og taknemlighed for den hjælp jeg kan tilbyde, børnene trives, jeg trives, mine omgivelser bliver smukkere og smukkere dag for dag. Livet bliver dejligere og alle de små ting i hverdagen påskønner jeg på en helt anden måde.

Jeg har en masse små daglige lykkeøjeblikke, ”Lykkeforstærkere” som jeg ikke tidligere har været så bevidst om, hvor meningsfulde er for mig. Nogle af mine lykkeforstærkere er at bade i fjorden/havet. Meditation. Samvær med børnene, venner, familie. Samtaler med veninder. Træning. At hjælpe andre. At dele min viden og inspirere andre. Sidde i solen. Opholde mig i naturen. Smukke blomster i mit hjem. Sund mad. Dagdrømmeri. At blive kendt, genkendt og anerkendt på mine tanker, ideer og holdninger. Yoga. Min frihed – frihed til at træffe de valg jeg har brug for. Og meget andet.

Hvad er dine lykkeforstærkere?

Og har du lyst til at læse mere kan bogen ”Lykkeligere”, måske give god inspiration?

Ha´ en fantastisk dag.

Ræk ud hvis du har brug for hjælp til at finde din vej ind i roen eller troen på, at det også er muligt for dig at skabe det liv, du drømmer om. Og husk handling skal der til for at forandre, det er ikke blot væren det hele starter med, en handling kan være at gøre bare én af de ting, du har tænkt over længe, men ikke fået gjort. Du er stærkere end du tror. Du kan finde din indre styrke og gøre det, du så gerne vil gøre. En enkelt  handling vil sprede ringe i vandet, og når du ændrer på én lille bitte ting, vil der ske forandringer både i dig og alle dem omkring dig – det er Power.

Knus og kærlige tanker

Iben

Butterfly Effect, Bølge, Følg, Virkning

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *