Drømmejob og perspektiv

Drømmejob

Drømmejob

Mit drømmejob er at være selvstændig.

Jeg elsker friheden ved at være min egen arbejdsgiver. Drømmejob = selvstændig. Det er så befriende selv at kunne planlægge sin arbejdstid. Og have god tid til at være der for børnene og mig selv, når behovet er for det. Og som mange nok ved tager det lidt tid at arbejde sin virksomhed op. Dette  gælder også for mit vedkommende, derfor tog jeg en rask beslutning forleden og skrev en åben ansøgning og smed den på Facebook. Nu er jeg meget spændt på, hvad der kommer ud af det? Noget, der kommer ud af det for mig, er at turde stille mig frem og blive set. Og samtidig bede om hjælp. Det er jeg ikke så vant til.

Indeni kørte scenariet….. hvad så hvis der ikke er en eneste, som ser eller læser mit opslag? Så er der ikke en eneste, som læser og ser mit opslag. Og hvad så hvis der er mange, som læser og ser mit opslag? Så er der mange, der læser og ser mit opslag, og resten det blander jeg mig ikke i. Og jeg vidste, det vigtigste netop var at “turde” sætte opslaget op og resten ved jeg ingenting om…………….

Det er en vigtigt pointe bare at tage det første skridt og lade resten ske som det sker. For vi har aldrig kontrollen over noget alligevel. Det ukontrollerbare er titlen på en bog min veninde læser i for tiden. Jep – livet er det ukontrollerbare. Uanset hvor meget vi prøver at regne den ud og styre og kontrollere – så er det ikke op til os.

Mod, styrke og komfortzone

Kan du bruge lidt af mit mod eller øve dig i at gøre det, du ikke tør, og har brug for en, som tror på dig og kan skubbe dig lidt ud af komfortzonen, så du kan udvikle dig. Så kontakt mig endelig. Det er en opgave, jeg vil elske at være sammen med dig i.

For det er netop der, hvor du gør det, du ikke tror, du kan, at du i særdeleshed vokser. Det er der, hvor du opdager, at det er ravende ligegyldigt, hvad andre tænker om dig. For du kan jo alligevel ikke vide det og du kan i øvrigt heller ikke kontrollere det og spørger du 5 forskellige har de fem forskellige meninger, og hvad skal du bruge dem til? Ingenting. Du er nødt til at gå med det, der er sandt for dig. Og når du gør det, møder du også det sande i de andre. For de ved, hvad du står for, og kan mærke dig. Det er din styrke.

 

Du får lige en kopi af min ansøgning her.

Drømmejob søges.

Alting handler om perspektiv – nogle gange kender man ikke selv alle de muligheder der er. Derfor vil jeg gerne bede om jeres hjælp til at dele opslaget og hjælpe mig og den nye arbejdsplads med at finde hinanden.

Jobbet skal være i Thisted og omegn.

For en tid siden talte jeg med en psykolog, og hun foreslog mig, at når jeg søgte job lagde vægt på, hvad jeg gerne ville have og sende ansøgningen til de udvalgte steder. Da jeg siden hen kontaktede en arbejdsplads, hvor jeg gerne ville arbejde fik jeg beskeden. Skriv dine ønsker ned og send dem til os, så gemmer vi ansøgningen(de havde desværre ingen ledig stilling).

MINE ØNSKER?! Det lyder da for vildt til at være sandt. Kan jeg få et job som indeholder lige det, jeg ønsker?

Ja, hvorfor ikke?

Jeg er alsidig og ikke kræsen med, hvilken slags arbejde jeg laver – så længe der er mulighed for, jeg kan få mine ønsker opfyldt.

Mine ønsker er:

Deltidsjob på 10-20 timer. (færre timer eller afløser/vikartimer er også velkommen)

Arbejdspladsen skal være præget af arbejdsglæde og højt humør.

Arbejdet skal være spændende og afvekslende.

Det må gerne indeholde klient- eller kundekontakt.

Gode kolleger.

Frihed og selvstændighed i arbejdet.

Plads til forskellighed.

At kunne gøre brug af mine mangeartede kompetencer.

Udviklingsmuligheder.

Mulighed for at påvirke virksomheden med mit smittende gode humør og høje arbejdsmoral.

At være åben for det livet sender min vej……

 

Jeg arbejder allerede i eget firma som behandler https://heartishome.dk/

Jeg er uddannet sygeplejerske, og har arbejdet knap 20 år indenfor psykiatri- og specialområdet.

I min klinik arbejder jeg med samtaleterapi, tankefeltterapi, healing, NADA m.m. Jeg har en klar force indenfor arbejdet med mennesker. Jeg er virkelig god til at snakke med mennesker og danne relationer. Har masser af erfaring med faglig dokumentation.

Jeg arbejder også i vores webshop https://smartsunwear.dk/. I webshoppen står jeg for indkøb, oprettelse, pakning og forsendelse af varer. Vedligeholdelse og fornyelse af al tekst. Jeg er ret vild med at skrive og skriver al tekst til egne hjemmesider og andres hjemmesider. Jeg skriver også på min egen bog.

Jeg er udpræget udemenneske og elsker udendørsaktiviteter. I god form både psykisk og fysisk.

Mine tidligere kolleger siger om mig, at jeg er en god kollega, og at de gerne vil have mig som deres kollega igen……;)

Meeeeen nu er det sådan, at jeg er klar til at prøve nyt og er spændt på om en ansøgning som denne, hvor jeg smider om mig med ønsker og skyder med spredehagl vil åbne døre til nye og for mig endnu ukendte fantastiske arbejdspladser? Jeg tager chancen… Hvad er det værste, der kan ske? Det er ikke at gøre det;)

 

Giv mig et kald på 61695406 – hvis du har lyst til at vide mere om mine kompetencer eller kender til nogle, som kan bruge en hjælpende hånd indimellem.

De bedste hilsner

Iben Kronborg