Carte Blanche teater i Thisted kirke

Tak for en forrygende forestilling. Helt uden forventninger eller ideer om, hvad der ville ske, når jeg mødte op til teater i Thisted kirke med Carte Blanche til stykket “I al evighed”. Så må jeg bare sige tak. Tak for en skøn formiddag med jer skuespillere og de unge mennesker fra Østre skole – 2 niende klasser, og et par andre voksne som jeg selv. En dejlig ramme om det hele var Thisted Kirke. Hvor vi blev ført gennem K.E. Løgstrups tanker om, at man altid holder noget af det andet menneske i sin hånd i mødet med den anden.

Med hørebøffer på blev vi ledt gennem en smuk historie om Dig og de andre. Dig og verden. Dig og Evigheden. Interaktivt teater hvor vi fik lov at berøre dybe emner omkring tro, håb, skyld, skam, kærlighed, samhørighed, døden og meget andet. Vi blev ledt gennem kirken i stilhed og med fagter, meget smukt og til tider rørende og meget intenst. Med hviskende, talende stemmer i øret – dirigeret af de tre skuespillere fulgte vi anvisningerne i flok – sammen og hver for sig. Det var en fornøjelse at være sammen omkring, og se hvordan hver enkelt tog det seriøst, selvom det var svære emner at forholde sig til indimellem. Kunne ikke ønske mig at tilbringe min formiddag på en bedre måde.

Heldigvis fik jeg også erhvervet mig kataloget fra Thisted Teaterkreds, og jeg kan da se der er flere forestillinger som jeg bare må deltage i. Det glæder jeg mig til. Hvis du også har lyst til at følge med i hvad Thisted Teaterkreds kan byde på, kan du finde meget mere på Thy360.dk

Kærligst Iben

Hvis du ellers har lyst til at følge med i hvad jeg foretager mig, kan du gøre det på

Facebook Heartishome

Instagram Heart_ishome

Og jeg kan træffes på 61695406, hvis du har brug for at bestille en tid til behandling

Du kan også bestille tid online

p.s.

I AL EVIGHED

Carte Blanches forestilling “I al evighed” tager udgangspunkt i K. E. Løgstrups berømte citat om, at vi alle holder hinandens liv i hænderne. Ud fra citatet har vi skabt en forestilling, der indbyder unge og voksne til at udforske livets helt store spørgsmål.

”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre,
uden at han holder noget af dets liv i sin egen hånd.
Det kan være meget lidt, en forbigående stemning,
en oplagthed, man får til at visne, eller som man vækker,
en lede, man uddyber eller hæver.
Men det kan også være forfærdende meget,
så det simpelthen står til den enkelte,
om den andens liv lykkes eller ej.”

K. E. Løgstrup

Vi skaber et fredfyldt helle, hvor vi gennem fortælling og handling giver dig et helt nyt syn på kirkerummet – og måske også på dig selv.

De bedste hilsner

Carte Blanche

 

Er det en styrke eller en svaghed at bede om hjælp?

Det findes der nok ikke et entydigt svar på! De fleste syntes det er helt i orden at andre beder om hjælp, men at hvis det gælder dem selv ja, så burde de kunne klare det selv. Moral er godt dobbeltmoral er dobbelt så godt, siges det.
Nogle gange tror vi, at vi skal klare alting selv. At vi burde kunne tage os af os selv og alle andre på en forsvarlig måde, bare fordi vi er voksne eller arbejder med at tage os af andre mennesker i det daglige. Det er faktisk ikke meningen, vi skal kunne alting selv.
Det er okay at tage mod hjælp. At dele sine bekymringer, sin angst, vrede, mistillid, sorg eller hvad der tynger med en anden.
Hvis der er problemer med bilen, kører de fleste af os bilen på værksted, og får mekanikeren til at kigge på det og løse problemet. Hvis bilen mangler benzin eller olie fylder vi på…..Men hvad med dig selv?
Hvornår får du fyldt tanken op og ladet batterierne? Tømt hovedet og brystet for det, som tynger dig? Og skal du være helt overloadet eller under gulvbrædderne, før du siger JA til dig selv og får hjælp? Jeg mener, du skal komme, før det er så slemt, at du har svært ved at se dig ud af problemerne – af kærlighed til dig selv og dem du elsker.
Hvis du ikke tager dig af dig, er du ikke til meget hjælp for andre – for det er alt for svært at hælde fra en tom kande. Hjælp dig selv før du hjælper andre. Fyld dig selv op – så du har noget at give til dig og andre.
Jeg vil med glæde hjælpe dig med at “rydde op i dit indre” og finde mere overskud i hverdagen og livet.
Kærlig hilsen
Iben🥰
Hos Heartishome tilbyder jeg TFT, NADA øreakupunktur og healing samt samtaleterapi.
Følg mig evt. på Instagram Heart_ishome.dk
Facebook Heartishome

 

Hvor går vejen hen?

Jep, så er jeg på vej igen, igen. Hvor går vejen hen? Ingen ved det eller én gør måske, GUD?

I hvert fald er jeg nået dertil, at jeg har givet op – givet op i positiv forstand. Således at jeg har overgivet mig – overgivet mig til det, der er større end mig. Overgivet mig til troen. Troen på at der er noget, der er forudbestemt eller skæbnen om man vil, eller hvad vi vælger at kalde det – at der er noget, som jeg skal opleve i dette liv, og at jeg bliver ledt af de veje, jeg skal for at få de oplevelser. Altsammen for at jeg kan blive mere og mere mig. Og altsammen for at jeg kan lære af det. Lære at det, det hele handler om i livet er Kærlighed. Alt er kærlighed. Meget er gemt bag frygt – men bag al frygten er der kun glæde og kærlighed – og lys. I dag mærkede jeg, at min bog vokser og vokser – ordene pibler frem og venter på at blive skrevet sammen til det, jeg kan kalde min bog – indtil videre er der mange titler i spil og mange kapitler – og intet ligger fast endnu – kun det, at jeg VED, at jeg en dag skriver en bog. Og det er egentlig nok – for jeg ved også, at jeg bliver ledt den vej, jeg skal, for at bogen bliver til. Det er her troen og min indre viden træder frem. Jeg lytter mere og mere til det, jeg “hører”. Når GUD taler til mig, når andre siger noget til mig og til det, jeg siger til mig selv. Og det føles trygt og godt og let.

Jeg VED bare, at jeg har noget på hjertet, noget som er vigtigt at fortælle og noget som andre har interesse i og brug for at vide, høre, læse og se.

Håber du har lyst til at være heppekor og læse min bog og komme til mine foredrag.

Knus Iben

Hvad drømmer du om – hvad siger din indre viden, er din vej?

Gå nu HJEM og noget om ansvar

Gå nu Hjem og noget om ansvar

Jeg opdager mere og mere både i mit privatliv og blandt de mennesker, jeg møder i livet og i klinikken – at så meget handler om at tage ansvar eller ikke tage ansvar. Mange er så utrolig gode til at tage ansvar på jobbet, i familien, for børnene, for ægtefælle og alle mulige andre, og i meget mindre grad tage ansvar for sig selv.

Jeg foretrækker, at man vender bøtten og tager ansvar for sg selv, og lader de andre tage ansvar for sig. For der er i bund og grund ingen andre end os selv, som ved, hvad der er bedst for os selv, og det gælder også for alle andre. Og når vi har travlt med at regne ud, hvad der er bedst for de andre og tager ansvar for dem, så er der risiko for, at vi tager fejl og handler på vores egne indre tanker omkring en sag, og det er ikke nødvendigvis det bedste for den anden.

Samtidig er der heller ingen hjemme hos os selv, da vi har alt fokus lagt ud på andre og dermed ingen overskud til at mærke, hvad der er bedst for mig. Så mit budskab til alle er GÅ HJEM. Gå hjem og tag ansvar for dig og dit og lade andre gøre det samme. Med det mener jeg ikke, at du bare skal lade alt omkring dig sejle, men i højere grad tage dig af det, der er dit og dermed også give andre muligheden for at tage sig af sit. Ved at du tager dig af alle andres behov, frarøver du dem muligheden for selv at tage ansvar og for de læringsmuligheder, der ligger i at være herre i eget liv. Og dine ressourcer tømmes langsomt, fordi du på den måde, ikke når til at tage dig af dig selv. Du bliver med andre ord træt, udslidt, magtesløs, stresset over ikke at lykkes med din mission (at redde andre) og til syvende og sidst er din energi opbrugt, og det er ikke muligt at hælde fra en tom kande. Så fyld dig selv op først, så har du meget mere at give af.

Du bliver den bedste rolleodel, når du bliver tydelig i, hvad der er dit behov

 

Jeg har en lille hilsen til mig selv, som ligger på min telefon, den lyder sådan her

Betingelsesløs kærlighed og accept

Acceptér dig selv som du er, og acceptér andre som de er. Alle spiller rollen som sig selv helt perfekt, og der er kun én måde at gøre det på, og det er måden hver især gør det på. Med det mener jeg, at alle gør sit bedste og det er godt nok – ingen skal være mere eller andet end de er – alt er præcis som det er.

Når du slipper ansvaret for, hvad der skal ske udover dig selv – sker alting meget lettere og i et dynamisk flow – ansvaret er fordelt på de rette personer – det giver  overskud og med overskud er du meget mere i balance og meget mere givende at være sammen med. Så win win for alle parter, at du holder dig hjemme og arbejder med dig og lader de andre gøre deres arbejde.

 

God arbejdslyst

 

Kærligst Iben

 

Har du brug for hjælp til, hvordan du bedst finder hjem og bliver Hjemme i dig, så er jeg lige her og støtter dig gerne på vejen – gennem samtaler, TFT, NADA eller hvad vi finder ud af.

Du kan læse meget mere om mine behandlinger på https://heartishome.dk/

Instagram heart_ishome

Du kan kontakte mig på kontakt@heartishome.dk

Tlf. 61695406

Hvad sker der for tiden – personlig rejse

Kære venner på Heartishome

Det er længe siden i har fået en update af, hvad jeg foretager mig, så det får i lige her…….

Min personlige rejse fortsætter – og jeg er nærmest ”flyvende”. Jeg møder så mange nye mennesker, og har så mange dejlige oplevelser dagligt. Jeg har åbnet mig for en masser nye muligheder. Blandt andet er jeg begyndt på SUP og windsurfing – det er vildt fedt, og det bliver mere og mere tydeligt for mig, at vandet er mit helt rette element. Naturen generelt er det allerbedste sted for mig at være – OG vandet er bare toppen. Yes. Jeg føler mig så meget hjemme, når jeg bader, surfer eller SUP´er. Jeg har også speedet op, og er begyndt at cykle Mountainbike – det troede jeg ellers ikke, jeg turde – men det gør jeg åbenbart. Det går fint, og jeg får brugt hele kroppen og får adrenalin kick indimellem, når det går lidt for vildt for sig. Spændende – for at sætte lidt pres på mig selv(ved ikke lige, hvad det skal gøre godt for), så har jeg også tilmeldt mig Thy – MTB Maraton på 25 km.

Og i nærmeste fremtid er det laaaaaange gåture på programmet sammen med et hold stærke piger. Jeg har lovet ikke at fortælle for meget om det,  hvis vi nu ikke kan klare det alligevel – men never mind – det skal nok gå det hele. Jeg ved, vi klarer præcis det, vi skal………………

Når jeg ikke trasker rundt i det ganske land, cykler eller bader – arbejder jeg i Heartishome og på Bjergbo, og nyder samværet med børnene, familie og venner. Og laver yoga – ikke at forglemme – jeg har en superskøn daglig yogapraksis – og det er for vildt, som det skaber magi både fysisk, psykisk og åndeligt. Meget anbefalelsesværdigt.

Er du klar til forandringer i dit liv, er jeg som altid klar til at være din guide på turen – Jeg vil elske at hjælpe dig med at finde ind til kernen af, hvad der er vigtigt i dit liv – hvad du egentlig drømmer om og ønsker at få ud af livet. Få bevidsthed om hvem du er, hvad du har at bidrage med, og hvordan det er muligt. Et lille skridt på vejen er også en start og en lille forandring er mulig hver dag – så ønsker du at få mere ud af livet og har brug for hjælp til at få øje på mulighederne, så er jeg lige her – du kan træffe mig på 61695406, for en samtale eller tidsbestilling.

Kender du nogle, som kan have glæde af behandling, TFT, healing, NADA-akupunktur eller samtale hos mig. Er du meget velkommen til at dele min side med dem…….Tusind tak. Det er vigtig for mig, at så mange som muligt får viden om, at der er mulighed for at få det bedre, også når det ser allerværst ud. Eller når du ikke længere har lyst til at “nøjes med”. Hvorfor nøjes med, hvis du kan få det som du gerne vil have?

Kærlig hilsen

Iben

Instagram heart_ishome

Facebook Heartishome

 

Hvad kan du forvente ved en session hos Heartishome?

Føler mig lige inspireret på denne regnvejrsdag til at fortælle lidt om, hvad du kan forvente ved en session hos Heartishome…..

Kommer du til mig for behandling er der følgende at vælge imellem:

Samtale som vi oftest starter med. Derudover er der TFT, NADA og Healing. Alle tre i én behandling, så er det Heartishome special.

Ved enhver session hos Heartishome er du garanteret

Tid til relationsdannelse, tid til at skabe tryghed, tid til at åbne op, tid til at modtage den omsorg og hjælp jeg kan tilbyde. Som en af mine kære klienter siger, ”det er så dejligt at komme her. Det er som at komme hjem, du har altid god tid, og så bliver jeg rigtig ”puttet” på briksen med tæppe, som da jeg var barn”.

Og det er præcis sådan, jeg ønsker det skal være. At du som kommer her til behandling skal føle dig set, hørt og mødt på alle måder. Og da mange i forvejen er her på grund af en eller anden form for stress, som kommer til udtryk som depression, angst, lavt selvværd, opgivenhed og meningsløshed ser jeg det som en af mine fornemmeste opgaver at skabe et ”helle”, uden krav til dig med tid og ro til, at vi sammen finder ud af, hvad der skal til, for at du kan få det godt igen og endnu bedre end du nogensinde har haft det før. Jeg er din guide – det er mig, som har overblikket over, hvad der skal ske – det er dig, som har et ønsket om forandring, og jeg ved, hvordan du kan komme i mål.

Jeg har en mission om, at hjælpe dig til vedvarende resultater. Høj kvalitet i den enkelte session. Tid til at gå i dybden. Det ER, hvad du kan forvente af mig.

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål til de behandlinger jeg tilbyder eller ønsker at spørge om noget vedr. et individuelt forløb.

Kærligst Iben

Tlf. 61695406

Følg mig på Instagram Heart_ishome

Bærer du svære oplevelser i din rygsæk?

Thisted-Vilsund d. 21. maj 2020

En skøn morgen. Jeg glæder mig. I dag skal jeg gå til Vilsund og retur langs kysten sammen med min kusine. Jeg har testet lidt af ruten, og ved den er lidt sej. Mange sten, sten, sten og atter sten skal vi gå på. Til sidst bliver det helt hyggeligt at gå i ganske almindelig sand – nærmest let. Der er godt nok ikke meget af det på ruten, men vi finder et godt sted, hvor jeg kan bade, da vi endelig efter 28,5 kilometers vandring og godt 8 timer undervejs, når hjem igen.

Turen er fyldt med kærlighed, til livet, til alt det smukke, til alle de elskede mennesker i vores liv, både de som er her stadig, og de som er gået over på den anden side. Vi taler ikke meget, men kender hinanden så godt, at vi næsten ved, hvad den anden tænker. Vores liv er forskellige og alligevel så ens. Turen bliver en rejse i fortid, nutid og fremtid. Med mange dejlige indsigter. En rejse i taknemlighed over,  at vi kan gå så langt og tager udfordringer op, som syntes for hårde og ”unødvendige”. Hvorfor ikke bare blive hjemme og nyde dagen i solen, i haven med en god bog? Vandringen er som at være hovedperson i sin egen bog. Ganske spændende og til tider udfordrende. Vi spørger os selv og hinanden flere gange, hvorfor er det vi gøre det her, når vi kunne gå en dejlig tur i skoven uden forhindringer? Og vi kender begge svaret. Vi gør det, fordi det er det, vi skal. Det er det, der giver mening for os lige her og lige nu. Og vi ved belønningen kommer senere. Og ja, belønningen er der også undervejs. For latteren og taknemligheden og glæden over, at fysikken kan klare det, fylder også. Vi har det så sjovt med mange skøre indfald og finurlige måder at klare forhindringer på undervejs og undgå at få våde fødder.

Vandringen er som balsam for sjælen. Hjertet slår kolbøtter af glæde. Det her er livet. Natur, samvær, kærlighed, frihed, taknemlighed……….

Da jeg kommer hjem fra turen, har jeg både kvalme og føler mig søsyg. Helt træt med træt på, og udaset af de mange synsindtryk og det stærke nærvær, det kræver at gå i uvejsomt terræn, hvor hvert eneste skridt skal overvejes, fordi det er så ujævnt. Og da jeg vågner i dag, er jeg helt overvældet, føler mig tung indeni – mærker lidt efter og opdager,  hvad det handler om, og så bryder solen frem indeni – jeg er her og jeg kan, hvad jeg vil, og alting er som en leg – det handler om at se det gode i det svære og det nære at se og opdage, hvilke gaver der er i hvert eneste øjeblik af mit liv. Livet er fyldt af spejlbilleder og oplevelser, som hjælper dig og mig hjem til den, vi er allerinderst inde.

Der er så meget lighedstegn mellem de ydre oplevelser og de indre. Og når noget løses op i det ydre, slipper det også i det indre. Så smukt. En fantastisk proces. Tak til dig som læser med, og som har lyst til at være vidne til min rejse. Det er jeg så glad for, og håber det kan inspirere dig til at gøre noget af det, du ikke tror, du kan klare, ikke tør gøre eller drømmer om at gøre. Tag bare et skridt ad gangen. Det handler om at tage det første skridt, så det næste og det næste – du behøver ikke vide, hvor du skal hen, bare et skridt – så viser det sig, hvor du skal sætte foden næste gang, såvel på vandring som i livet. Namasté.

Knus og rigtig god weekend til alle.

Kærligst Iben

kontakt@heartishome.dk

Instagram Heart_ishome

Tlf 61695406

Kontakt mig hvis du ønsker, jeg skal være din rejseleder på din vej hjem, ind i mere glæde eller hjælpe dig med at forløse de svære oplevelser, du bærer på i din rygsæk.

Heartishome Special