Gennem samtale finder vi sammen frem til, hvad det er du tumler med og har brug for hjælp til at blive klogere på eller få redskaber til at håndtere.

En samtale varer typisk 1-1,5 time og kan omhandle alt, hvad du har på hjertet.

Det kan sommetider være svært at dele det, du tumler med, med de nærmeste. Og du ønsker måske ikke at bekymre dem unødigt eller det kan være relationen til de nærmeste, som er problemet? Derfor kan det være en fordel at finde en “neutral” lytter/samtalepartner, som kan åbne op for et bredere perspektiv på problemstillingen eller skubbe på processen, som du allerede har sat igang blot ved at ringe og aftale tid til en samtale. Og det giver øget tryghed, at det ikke kommer videre, før du selv er klar til at tale med de implicerede om sagen eller fortæller om dine tanker.

En samtale kan give dig indsigt og mod til at handle på det, du har brug for, for at komme videre i dit liv. At dele sine tanker med en anden løsner ofte op for indestængte følelser eller kognitive forvrængninger, som begrænser din frie livsudfoldelse.

Afhængig af hvad du har brug for hjælp til kan 1 samtale være nok. Andre gange er et længere forløb mere relevant. Det er altid op til dig, om vi skal ses igen.

Kontakt mig på 61695406 eller kontakt@heartishome.dk for tidsbestilling eller en uforpligtende gratis snak om, hvad du har brug for hjælp til. Sammen finder vi ud af, om jeg er den rette hjælper for dig.