Angst og tankefeltterapi

Angst og tankefeltterapi

Angst og tankefeltterapi.

Med tankefeltterapi har jeg opløst den grundlæggende angst, som jeg havde liggende i min krop, som jeg egentlig først registrerede bevidst, da jeg var omkring 45 år!

Angst er en overset ”sygdom”

Angst er jo ikke nødvendigvis en sygdom. Der er bare rigtig mange mennesker, som lider af en slags “hengemt hverdagsangst”, og det gør et liv i glæde, tillid og harmoni vanskeligt. Og får mange til at gøre alt med livrem og seler, for hvad nu hvis……..Men det er muligt at slippe angsten og genvinde tilliden. Jeg har gjort det, og mange andre har.

Jeg kan også hjælpe dig til et fredfyldt liv med tro på fremtiden og tillid til den verden, du er en del af. Du har overlevet til i dag, så du er en stærk person, og du har alle muligheder liggende foran dig, hvis du tør tage springet og kigge dine ”angstmonstre i øjnene” og LEVE….

Med tankefeltterapi er det muligt at finde årsagen til din angst og forløse den. Det forgår på den måde, at der tappes på meridianbanerne samtidig med, der siges bekræftigelser. På den måde går vi ind på celleplan og opløser traumet derfra.  Traumerne kan sidde som perler på en snor som hjertemuslingerne også afspejler. Opløses det allerførste “traumechok” vil de, som er stødt til senere i livet, (som er relateret til dette, og som du sidenhen er blevet aktiveret på, fordi din krop husker den slags situationer, som meget ubehagelige), også opløses.

Hvad har hjertemuslinger med sagen at gøre?

For mig betyder de noget helt særligt. De ligger i perioder i overflod langs kysten i Thisted. Det er et smukt og fascinerende syn. Jeg elsker at kigge på dem og fandt en dag disse, som alle stadig kunne lukkes i. Det er, hvad jeg oplever mange mennesker gør – lukker deres hjerte i, når de bliver såret eller på anden vis kede af det. Så lukker hjertet i. I en sådan grad at det er svært at åbne igen. Hjertet kan lukke i af mange årsager, f.eks. hvis man føler sig svigtet, udsættes for overgreb, lavt selvværd, mobning, utroskab og mange andre årsager. Det er naturligvis individuelt.

De senere år har der været meget hjerteåbnende energi i spil, og det bliver sikkert bedre og bedre rundt om. For mit eget vedkommende er det i hvert fald sådan, at jeg nu har åbnet mit hjerte helt for alt det gode, der er til mig i livet. Mit hjerte har været lukket delvist ned grundet svære traumer i barndommen og andre ting i voksenlivet. Men over de senere år har jeg virkelig åbnet op, og genvundet tilliden til verden og livet. Universet og alt det, som er i denne verden. Det har gjort, at jeg kan leve et meget fredfyldt liv uden frygt.

Forleden kørte jeg gennem min barndoms by og mærkede da, hvor bange jeg havde været som barn. Jeg var bange for alt. Det vidste jeg egentlig ikke før nu i mit voksenliv. Og på selvsamme tur kunne jeg konkludere ”jeg er ikke bange mere”. Herligt og dejligt at opdage næsten på samme overraskende måde, som da jeg konstaterede, at jeg havde angst for nærmest alt i livet.

 

Kontakt mig på 61695406, hvis du vil vide mere om, hvad jeg kan tilbyde eller læs om tankefeltterapi på min hjemmeside.

Kærligst Iben

Du kan også følge mig på Instagram

Facebook Heartishome