Ild Heartishome

Heartishome fuldmånetur

Fuldmånetur med Heartishome.

Det vil sige Maisy og mig på tur. Trods mine invitationer vidt og bredt er der ikke mange, som er faldet for konceptet med at nyde en dag og en nat i en shelter i skoven hver fuldmåne.

Heldigvis ved jeg, hvor fedt det er, så jeg tager gladeligt af sted på egen hånd.

At lave bål

Denne gang var skoven våd efter nogle dages regn, så det varer noget inden der kommer gang i bålet, men med en ihærdig indsats, megen tålmodighed, lidt nursing og alle de tricks jeg har lært på tidligere ture, så lykkes det, og jeg havde underholdning i de næste mange timer. Ild er bare bedre end tv, hvis du spørger mig.

Skinnerup kirke – en ny begyndelse

Efter en god nats søvn måtte jeg lige omkring kirken og tale lidt med Gud. Og hvilket smukkere sted end Skinnerup kirke. Med den meget smukke altertavle, så nu er jeg klar til en ny månecyklus. En ny begyndelse hedder altertavlen, endda.

Billedet af svampen måtte bare med, den regner jeg med at servere for Fie i aften, not.

Jeg elsker mine ture i det fri. Tak for muligheden.

Klient på shelter tur?

Som klient hos Heartishome har du naturligvis også mulighed for at deltage på en af mine shelter ture. Indholdet på sådan en tur kan variere og tilpasses præcis efter dine ønsker og behov. Der vil være rig mulighed for at arbejde med mange personlige udfordringer såsom angst, indre uro, sorg, mindreværd, vrede osv. Du kan læse mere på denne side.

 

Fuldmåne Baun Plantage